Yaşlı kadın 36 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarıldı

Türkiye depremdeki kayıpları için yas tutarken Malatya’da yaşlı bir kadının 36 saat sonra enkazdan çıkartılması umut yarattı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde ise 7.6 büyüklüğünde meydana gelen ve 10 kenti yıkan depremlerin ardından gözler enkazlardan gelecek müjdeli haberlere çevrildi.

Malatya’da yaşlı kadın 36 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkarıldığı görüldü. Görüntüler dikkat çekti.

Gaziantep'ten iyi haber: 9 yaşındaki Zeynep 31 saat sonra kurtarıldı Güncel Enkazda 30 saat kalan kızını bekleyen babanın sevinci kameralara yansıdı Güncel Ekipler 3 yaşındaki Meryem'i ve babasını kurtardı Güncel BİM şubesinde 'skandal' görüntüler ortaya çıktı Güncel Üç fidan, idam edilişlerinin 52. yılında mezarları başında anıldı! Güncel Gaziantep’te katliam gibi kaza! Güncel 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor! Güncel Bursa, mayıs ayında beyaza büründü! Güncel Çocukları istismara maruz bıraktı, suç kaydı ortaya çıktı! Güncel Borcunu ödeyemediği için çiftçinin suyunu kestiler: "Köylüyüm, benim hiçbir şeyim yok" Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel