TikTok'ta Taksim saldırısıyla böyle dalga geçtiler

İstiklal Caddesi'nde geçtiğimiz hafta yaşanan bombalı saldırı Türkiye'yi sarstı. Arap kökenli oldukları öne sürülen bir grup kişi ise saldırıyla dalga geçtikleri görüntüleri TikTok'ta yayınladı.

CHP'li vekil Gürsel Tekin, Taksim'deki bombalı saldırıyla dalga geçen kişileri Twitter hesabından paylaştı.

Tekin, "Şimdi soruyorum TikTok’ta video çekip İstiklal Caddesi’nin ortasında, Türk milletinin acısıyla alay eden bu insan müsvetteleri hakkında bir işlem yapıldı mı? Hem bu ülkeye gelecekler, hem bu milleti aşağılayacak, hakaret edecekler. Tahammülümüz kalmadı." diye yazdı.

İstanbul’da lodos: Dalgalar kıyıyı dövdü Güncel Araçların kapılarını açamayınca öyle bir şeyi çaldı ki... Güncel Türk bayraklarıyla donatılan İstiklal Caddesi dron ile görüntülendi Güncel Çocukları istismara maruz bıraktı, suç kaydı ortaya çıktı! Güncel Borcunu ödeyemediği için çiftçinin suyunu kestiler: "Köylüyüm, benim hiçbir şeyim yok" Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı Güncel Yasa dışı bahise aracılık edenlere operasyon yapıldı Güncel Kocaeli'nde evler tahliye edildi, karayolu trafiğe kapatıldı! Güncel Terlikle araç kullanmak yasak mı? Güncel 309 gündür bulunamadı, mahalle boşalttı! Güncel