Erzincan güne karla uyandı

Erzincan’da gece saatlerinde başlayan kar yağışı şehrin cadde ve sokaklarını beyaza bürüdü.

Bahar ayına girilirken Mart ayının son günlerinde Erzincan'a yağan kar vatandaşları şaşırttı. ‘Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır' atasözünün bu sene Erzincan'a geç yansıdığını kaydeden vatandaşlar karın yağmasının kuraklığa iyi geleceğini belirttiler.

Güne karla uyanan Erzincanlılar sabah saatlerinde araçlarının üzerinde biriken karı temizleyip buz tutan camları kazıdıktan sonra iş yerlerine gitmek için yola koyuldular.

Kar ve tipi Erzincan'ın yüksek kesimlerinde zaman zaman ulaşımda aksamalar yaşanmasına neden oldu. Karayolları ekipleri yolları açık tutabilmek için Erzincan - Sivas kara yolu üzerindeki Sakaltutan, Kızıldağ ve Gümüşhane - Bayburt güzergahındaki Ahmediye geçitleri ile Erzurum güzergahındaki Sansa mevkiinde kar küreme ve tuzlama çalışması yürüttü.

Ilgaz Dağı geçişinde kar yağışına yakalanan sürücüler yolda kaldı Güncel Aniden bastırdı: Kar yağışı Eskişehir'i etkisi altına aldı Güncel Öğrenciler dersteyken fırtına okulun çatısını uçurdu: 3 araç zarar gördü Güncel BİM şubesinde 'skandal' görüntüler ortaya çıktı Güncel Üç fidan, idam edilişlerinin 52. yılında mezarları başında anıldı! Güncel Gaziantep’te katliam gibi kaza! Güncel 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor! Güncel Bursa, mayıs ayında beyaza büründü! Güncel Çocukları istismara maruz bıraktı, suç kaydı ortaya çıktı! Güncel Borcunu ödeyemediği için çiftçinin suyunu kestiler: "Köylüyüm, benim hiçbir şeyim yok" Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel