Diyarbakır'da enkazdan çıkarılan yaralılar ambulansla hastanelere sevk ediliyor

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan depremde yıkımın gerçekleştiği Diyarbakır'da yurttaşların enkazlardan kurtarılması için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman, Adana, Kilis, Diyarbakır, Elazığ ve Şanlıurfa'da da şiddetli şekilde hissedildi.

Sarsıntının büyüklüğü Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından 7.4 olarak açıklandı. Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünün Gaziantep / Şehitkamil, büyüklüğünün 7.5 olduğunu duyurdu.

Depremde yıkımın gerçekleştiği Diyarbakır'da arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte enkazdan çıkartılan yurttaşların hastanelere sevk edildiği anlar kameralara yansıdı.

Kahramanmaraş'taki deprem Siirt'te de hissedildi: Sarsıntının şiddeti kameralara yansıdı Güncel Hatay'da depremin yıkımı gün ağarınca ortaya çıktı Güncel Depremde Malatya’da 140’ın üzerinde bina çöktü: Çok sayıda kişi yaşamını yitirdi Güncel BİM şubesinde 'skandal' görüntüler ortaya çıktı Güncel Üç fidan, idam edilişlerinin 52. yılında mezarları başında anıldı! Güncel Gaziantep’te katliam gibi kaza! Güncel 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor! Güncel Bursa, mayıs ayında beyaza büründü! Güncel Çocukları istismara maruz bıraktı, suç kaydı ortaya çıktı! Güncel Borcunu ödeyemediği için çiftçinin suyunu kestiler: "Köylüyüm, benim hiçbir şeyim yok" Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel