Depremin ilk anları kaydedildi: İşte gökyüzünü toz bulutunun kapladığı anlar

6 Şubat'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde depremin olduğu anda çekilen görüntüler yaşanan afeti gözler önüne serdi.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğündeki depremin korkunç görüntüleri ortaya çıktı. Depremin ilk anlarında çekilen görüntülerde gökyüzünün yoğun bir toz dumanı ile kaplandığı görülürken, vatandaşların attığı çığlıklar da kameraya yansıdı.

6 Şubat'ta meydana gelen 7.6 büyüklüğündeki depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde depremin olduğu anda çekilen görüntüler, dehşete düşürdü. İlçenin yüksek kesiminde bulunan Kızılcaoba mevkiinden çekilen görüntülerde, depremin başlamasıyla beraber binaların çöktüğü ve gökyüzünü toz bulutu kapladığı görüldü.

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde vatandaşların çığlık attığı ve bir çocuğun da, "Çok kötü oluyor" diye bağırması duyuldu.

Depremin şiddeti böyle görüntülendi: 1 metre genişliğinde 2 metre derinliğinde yarıklar oluştu Güncel Üniversite öğrencilerinden uzaktan eğitim kararına tepki: Büyük bir çözümsüzlük yaratacak Güncel Prof. Dr. Onur Hamzaoğlu'ndan afet bölgesinde salgın hastalık uyarısı Güncel BİM şubesinde 'skandal' görüntüler ortaya çıktı Güncel Üç fidan, idam edilişlerinin 52. yılında mezarları başında anıldı! Güncel Gaziantep’te katliam gibi kaza! Güncel 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor! Güncel Bursa, mayıs ayında beyaza büründü! Güncel Çocukları istismara maruz bıraktı, suç kaydı ortaya çıktı! Güncel Borcunu ödeyemediği için çiftçinin suyunu kestiler: "Köylüyüm, benim hiçbir şeyim yok" Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel