Dilek Sabancı ‘rahat yaşamın’ formülünü verdi: Milyar dolarlar gerekmiyor, milyon dolarlar yetebilir

2004 yılında hayatını kaybeden iş insanı Sakıp Sabancı’nın kızı Dilek Sabancı, bir insanın rahat yaşayabilmesi için “Milyar dolarlar değil milyon dolarlar da yetebilir” dedi.

2004 yılında hayatını kaybeden iş insanı Sakıp Sabancı’nın kızı Dilek Sabancı, Radyo Sputnik’te yayınlanan Meliha Okur’la Anlat Bana programının konuğu oldu.

Okur’un “Bir insan için ne kadar para gerekli?” sorusuna yanıt veren Sabancı, “Milyar dolarlar değil yani milyon dolarlar da yetebilir” yanıtını verdi.

Sarıgül, baklava fiyatına isyan etti: Anlamadım kardeşim! Siyaset Erdoğan'dan Bakan Dönmez'e: "Öyle mıy mıy yok, ona göre..." Siyaset Duyulmamış hasat başladı: Tarlada kilosu 60 TL Ekonomi Emekli yurttaş isyan etti! Ekonomi Buğdayın maliyeti uçtu! Ekonomi Altın yılı hasadı başladı: Tarlada kilosu 120 TL Ekonomi 6 dönüm alana ekti, pazar sıkıntısı yok Ekonomi Kendiliğinden yetişiyor, kapış kapış gidiyor Ekonomi Zorlu hasat başladı: Tarlada kilosu 17 TL Ekonomi Kazancı bol hasat başladı, üretici tavsiye etti Ekonomi Ürün tarlada kaldı, bedava hasat başladı Ekonomi