Sayın Kılıçdaroğlu Rezilliklere Meydan Okudu

Utanç Verici Davranışlarından dolayı ‘kötü şöhretler’ inin sefasını sürenlerin Ülkesi olmak rezilliktir. Bu tür insanların itibarlılaştırılmaya...

Utanç Verici Davranışlarından dolayı ‘kötü şöhretler’ inin sefasını sürenlerin

Ülkesi olmak rezilliktir.

Bu tür insanların itibarlılaştırılmaya çalışılmaları ise bir başka rezillik.

Rezilliğin (infamy) envai çeşidiyle karşıyayız.

Demokrasilerde geçmişle ilgili değişik görüşler , farklı açılar olabilir ,tartışılmaya açıktır .

Ancak demokrasi ; cumhuriyetimizin geçmişi , geleceğinden vaz geçmenin , gerçekleri karartma , yerine yalan dolan koyma ,

kabul etmeyenleri işsiz aç biilaç bırakma ve bu tür dayatmalar demek değildir. Bu düpedüz rezilliktir.

Atatürk ile didişmek de böyle bir şey , Atatürk ve cumhuriyete düşmanlık etmek ve bunun karşılığında para gelir elde etmek büyük rezilliktir.

Ortadoğuyu dizayn etmeye meraklı ülkelerin bu merakının nedeni belli , onların kanadına sığınıp onların hayallerine yapışmak bu toprakların insanları için düşkünlük , alçalma, züldür, rezilliğin dik alasıdır .

Üç kuruş için yemediği nane kalmamışların geçmişlerini insan anlgısı bahaneleriyle örtüp çok sıkışınca içkiliydim bahaneleri ayrıca rezilliktir.

Ün ve rezilliğin birbirinden ayrılmadığı toplumlarda Allahtan Magazin satır aralarında pek çok gerçeği şifreliyor , görünenin arkasındaki rezilliği kayda geçiriyor . İleride çok değerlenecek magazine arşivleri .

İnsanlık tarihi türlü rezilliklerle dolu ; esaret , hukuksuzluk , vahşet , Krallar ve Din adamlarının kan kardeşliğiyle insanlara saldığı korkudan gücünü almış , cehaleti tarih boyu yönetmiş iki akbaba gibi insanlığın tepelerinde beklemişler .

Bu rezilliklerden entelektüel gelişimle kısmen kurtulabilmiş uygar ülkeler, endüstri devrimi sürecindede ,insan hakları düşmanlarının yapmadığı kalmamış her suç ödüllendirilirken , her erdem cezalandırılmış .

Okumak , yazmak, düşünmek , ve araştırmak , sorgulamak suç sayılmış.

Kendi algoritmalarına uygun zihinler, yönetme biçimleri bulmaları zor olmamış.

Ama şimdi filimlerde sorguluyorlar bir bir hepsini. Biz uzağız hesaplaşmadan .

Uydurdukları Kabataş Yalanını unutttuğumuzu zannedip kadın haklarından bahsedebilen kadınlar çok üzüntü verici ve argümanları içler acısı .

Bütçe görüşmelerinde Sayın Kılıçdaroğlu bu içler acısı halimize , rezillikler dikkat çekti.

Sayın Kılıçdaroğlu kilometrelerce yol yürümüş bir lider . Yöntemleri farklı.

Kılıçdaroğlu’nun Bütçe görüşmelerindeki son konuşmasında siyasetin üstünde bir meydan okuma vardı .

Sayın Kılıçdaroğlu hak etmediğimiz rezilliğe meydan okudu , çok açık net örneklerle .

Kimse itiraz etmedi , yabancı düşünürlerden alınma özlü sözlerle tuhaf cevaplar vermeye çalıştılar beyhude yere . 2020 Bütçe görüşmeleri seçmediklerimizin yazdıkları kendi tarihleri ve seçilmiş bir liderin meydan okumasıyla Kayda Geçti , Saygıyla Efendim.