Kanal 7 ekranlarında skandal 'köpeğe şiddet' sahnesi!

Kanal 7 ekranlarında dün akşam yayınlanan "Neylerse Güzel Eyler" isimli televizyon filminde, küçük bir yavru köpeğe tekme atılması görüntüsünün yayınlanması tepki çekti.

Dün akşam Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve Kanal 7 yapımı olduğu öğrenilen 86 dakikalık televizyon filmi "Neylerse Güzel Eyler" isimli filmin 20.55-21.05 dk/sn aralığında küçük bir yavru köpeğe tekme atılmasın gösteren sahne yayınlandı.

Tepki çeken görüntü sosyal medyada da eleştiri konusu olurken, HAYKURDER de açıklama yaparak yetkilileri göreve davet etti. HAYKURDER'in açıklamasışöyle:

"Alçaklığın hiçbir sınırı kalmadı memlekette! Kanal 7 yapımı olan "Neylerse Güzel Eyler" de yapımın 20.55 - 21.05 dk/sn aralığına ait bu sahne... Defalarca izledik. Defalarca yavaşlattık, yakınlaştık, görüntü netledik! "Yapılan haksızlıkların kimsenin yanına kalmadığını etkili hikaye ile anlatan bir film" olarak tanıtılıyor sinopsiste... Kanal 7 yönetimine soruyoruz! Nerede bu yavru şimdi? Ne durumda? RTÜK, HAYDİ, DKMP bunları görmüyor musunuz siz? Bu yapım 25 Ağustos 2014'den bu yana yayında!"

Etiketler
Film Şiddet