Vefa Salman, tebrikleri kabul ediyor

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, yeniden göreve seçilmesinin ardından tebrikleri makamında kabul etmeye devam ediyor.

Vefa Salman, tebrikleri kabul ediyor

Yoğun bir program geçiren Başkan Salman’ın konukları Cumhuriyet Halk Partisi eski il başkanları Alaattin Fitoz ve Cemil Fitoz, Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği, Yalova Siirtliler Derneği, Yalova Şairler ve Yazarlar Derneği ve Kentimizde yaşamlarını sürdüren Bingöllüler oldu. Kendisini ziyaret eden konuklarıyla başkanlık makamında ve encümen salonunda bir araya gelen Başkan Salman, yapılan tebrik ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek ziyaretçilerine teşekkür etti.

Çiçek Göndermeyin Bağışta Bulunun

Tebrik ziyareti için çiçek yerine kök hücre tedavisi devam eden Dilara’ya bağışta bulunulmasını isteyen Başkan Salman; “Yaşadığımız seçim süreci sonrasında hepinizden yoğun bir şekilde kutlama mesajları alıyor ve ziyaretler gerçekleştiriyorsunuz. Böyle bir günde hepinize yanımda olduğunuz, güç verdiğiniz için çok teşekkür ediyor ve sizlerden önemli bir rica bulunmak istiyorum. Kök hücre tedavisi gören Dilara kardeşimiz için Yalova Valiliği tarafından izin verilen bir yardım kampanyası var. Tebrik için çiçek gönderecek olan tüm dostlarımın çiçek yollamayarak IBAN TR79 0001 0004 0446 6358 8950 10 nolu hesaba destekte bulunmalarını önemle rica ediyorum” dedi.

Etiketler
Yalova Vefa Salman