Vefa Salman YABELTAŞ yemeğinde personellerle buluştu

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, belediye şirketlerinden YABELTAŞ tarafından personeller için düzenlenen yemeğe katıldı.

Vefa Salman YABELTAŞ yemeğinde personellerle buluştu

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, belediye şirketlerinden YABELTAŞ tarafından personeller için düzenlenen yemeğe katıldı. Yemeğe, Başkan Salman’ın yanı sıra YABELTAŞ A.Ş ve Hizmet A.Ş Genel Müdürü Fatih Tanverdi de katıldı.

Yemek sonrası konuşan Başkan Salman, “2014’te göreve geldiğimiz günden itibaren Yalova’yı herkesin parmakla göstereceği bir kent yapmak için çalıştık. Ancak bu hemen olmuyor. Zamanla oluyor. Kentimizi bulunduğu noktadan daha iyi, daha güzel bir konuma getirdik. Yaptığımız çalışmalar meyvesini verdi.

Her mahallemize eşit hizmet götürmeye özen gösterdik. Hem vatandaşlarımızla yaptığımız şeffaf oda uygulamamızda olsun hem de mahallemizin muhtarları ile yaptığımız aylık istişarelerde olsun mahallelerimizin ve mahallelimizin sorunları ne ise çözmeye çalıştık. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Bunu hep birlikte başardık” dedi.

Konuşmasının ardından YABELTAŞ A.Ş ve Hizmet A.Ş Genel Müdürü Fatih Tanverdi, bugüne kadar şirketlere ve yönetime göstermiş olduğunuz ilgi ve destekten ötürü Başkan Salman’a teşekkürlerini sunarak plaket takdiminde bulundu.

Başkan Salman’da şirkette 10. senesini dolduran Meryem Aygün’e katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Etiketler
Yalova Vefa Salman