Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal: Sadece yolla, kaldırımla işler olmuyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Bayındır Mahallesi’nde düzenlenen geleneksel keşkek gününde konuştu.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal: Sadece yolla, kaldırımla işler olmuyor

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Bayındır Mahallesi’nde düzenlenen geleneksel keşkek gününde, “Sadece yolla, kaldırımla işler olmuyor. Aynı zamanda kardeşleşmek, komşulaşmak gerekiyor. Her vesileyle birbirimize sarılmamız gerekiyor” dedi.

Bayındır Mahalle Muhtarlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen keşkek günün 4’üncüsü yapıldı. Muhtar Hasan Zorlu tarafından mahalleliyi bir araya getirmek için gerçekleştirilen keşkek gününe ilgi yoğundu. Etkinliğe, her yıl olduğu gibi Başkan Uysal da katıldı.

Bayındır Parkı’nda bulunan muhtarlık binası önünde keşkek kazanları kaynarken Başkan Uysal, “Sadece yolla, kaldırımla işler olmuyor. Aynı zamanda kardeşleşmek, komşulaşmak gerekiyor. Her vesileyle birbirimize sarılmamız gerekiyor” diye konuştu.

Birliğe ve beraberliğe sevgiyi gelecek kuşakların ad ihtiyacı olduğunu dile getiren Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Giderek eskiden yaptığımız şeyleri ayağa kaldıracağız ki buluşalım. Biliyorsunuz keşkek, arapaşı, hamsi, piyaz günlerimiz vardı. Bunlara yine devam edeceğiz. Çünkü bunlar bizi bir araya getiriyor. Bir tarafta yollarımız, kaldırımlarımız, parklarımız en mükemmel olacak bir tarafta da her türlü ayrışmanın dışında kalarak kucaklaşacağız. Allah tekrarına kavuştursun.”

Etiketler
Muratpaşa