Yalova'da 2. kapalı pazar yerinde satışlar başladı

Yalova Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesinde 5000 metrekare alana yapılan kentimizin 2. Kapalı Pazaryeri hizmete girdi.

Yalova'da 2. kapalı pazar yerinde satışlar başladı

Adnan Menderes Mahallesinde yapımı tamamlanan kentin 2. Kapalı Pazaryerinde pazarcı esnafı da satışlarına başladı. Her Salı günü kurulacak olan pazaryeri halka hizmet verecek.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen kentimizdeki gelişimin en büyük pay sahibi olan Yalova Belediyesi yaptığı hizmetlerle vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Hizmetin en uç noktalara götürülmesi amacıyla çalışmalar yapan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın seçim döneminde söz verdiği Adnan Menderes Mahallesi Pazaryeri Projesi tamamlandı.
5000 metrekare alan üzerine yapımı tamamlanan 2. Kapalı Pazaryeri yaklaşık 2,5 milyon (Trilyon)’a mal oldu. Üç mahallenin ortak noktası olan Adnan Menderes Mahallesinde yapımı tamamlanan pazaryeri aynı zamanda Kazımkarabekir, Dere ve Bahçelievler Mahallelerinde ikamet eden vatandaşların da uğrak yeri haline gelecek. Pazar alanının yanı sıra ikinci kapalı pazaryeri içerisinde idari hizmet binası, mescit, kafeterya, emzirme odası ve tuvaletler de yer alıyor.

“Yalova’mıza Hayırlı Olsun”

Yalova’mıza modern bir tesisi daha kavuşturmanın onurunu yaşıyoruz diyen Başkan Salman; “2014 yılında pazarcı esnafımıza ne söz verdiysek yerine getirdik. Önceliğimizi merkez pazaryerimize verdik. Oradaki eksikleri tek tek giderdik. Esnafımızın çalışma şartlarını iyileştirdik. Yine seçim döneminde halkımızdan gelen taleplerden bir tanesi de Adnan Menderes Mahallemizde pazaryeri kurulmasıydı. Mevcut yasaya da uygun olarak 3 mahallemizin ortak noktası olan Adnan Menderes Mahallemizde ikinci pazaryerimizi yaptık ve hizmete başladı. Gaziosmanpaşa Mahallemizde kurulan MKP, GOP ve İsmetpaşa’ya hizmet veren pazaryerimiz içinde aynı düzenlemeyi yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız semt pazarlarımızı kapalı modern tesisler haline dönüştürmek. Yeni açılan pazaryerinin Yalova’mıza hayırlı olmasını temenni ediyor, esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Dere Mahallesinden Ücretsiz Servis

Salı günleri sokakta Dere Mahallesinde kurulan pazaryeri yapılan yeni pazaryerine taşınmış oldu. Burada oturan vatandaşlarımızın pazara ulaşım sağlayabilmesi amacıyla Yalova Belediyesi tarafından konan servis ücretsiz olarak vatandaşları gün boyu pazaryerine götürerek ring seferleri yaptı.

Etiketler
Yalova Yalova Belediyesi