İlişkilerimizde Daha Sakin ve Sabırlı Olacağız

Venüs gezegeni yöneticisi olduğu ve rahat ettiği Boğa burcuna geçiyor.5 Mart – 3 Nisan arasında seyrini Boğa burcunda sürdürecek. Sadece Boğa’daki Venüs gezegenini değil Oğlak burcundaki gezegen diziliminin buraya etkisini göz önüne almak lazım. İlişkiler, zevk aldığımız konular, aşk, güzellik, estetik, sanatsal ve parasal konularda gelişmeler var. 11 Mart’ta kadar yine de bu konularda dikkat etmek gerekiyor. Bazı şeylerin farkına varıp, hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda maddi güvence ve huzur arayışınız artacak. Keyif aldığınız konularla ilgilenmek isteyeceksiniz. Bununla birlikte kişisel mücadeleleriniz artabilir. İkili ilişkilerinizde daha sabırlı olabilirsiniz. İşlerinizde hırslı, inatçı davranabilirsiniz. Maddi konulardaki güçlü olmak bir dönem. Hedefleriniz için mücadele etmeye başlayabilirsiniz.

Bu dönemde diyet yapmak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Zevk aldığınız konularda aşırılıklara kaçabilirsiniz. Alışveriş, eğlence, yeme-içme davetlerini kaçırmayacakmışsınız gibi duruyor. Para kazanma konusunda istediğinizi elde etmek için hırs yapabilirsiniz. Gücünüzü kanıtlamak isteyebilir ve arzuladığınız şeyler için inatla üstüne gidebilirsiniz. Fazla iddiacı olmak, inatlaşmak sizi de karşınızdaki insanı da yorabilir.

Koç Burcu: Yetenekleriniz ve sahip olduklarınızla ilgili konular ön planda. Parasal konularda inatçı davranabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda yeni şeyler fark edeceksiniz.

Boğa Burcu: Günlük hayatınızda daha pozitif ve huzur arayışı içinde olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeyleri yapıp tembellik içinde olabilirsiniz. İşlerinizde hırs yaptığınız konularda destek alabilirsiniz.

İkizler Burcu: İlişkilerinizle ilgili konular zihninizi yorabilir. Maddi konularla ilgili kendinizi sıkışmış ve zorlanmış hissedebilirsiniz. Kayıplar gündeme gelebilir.

Yengeç Burcu: Gelecek planlarınızla ilgili konularda kendinizi mücadeleye hazır ve tutkulu hissedebilirsiniz. Sabır göstereceğiniz şeyler olabilir. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak size iyi gelecektir.

Aslan Burcu: İş hayatınızda yöneticilerinizle ilgili konularda veya toplum önünde olduğunuz işlerinizde destek görebileceksiniz. İlişkilerinizi daha iyi yöneteceğiniz bir dönem. Sabırlı davranacaksınız.

Başak Burcu: Yabancılarla, medya, yayıncılıkla veya akademik konularla ilgili işlerinizde inatçı davranabilirsiniz. Hayat felsefeniz dinlenmek veya biraz huzur olabilir.

Terazi Burcu: Maddi konular, eşinizin veya ortağınızın parası veya miras gibi konularda gelişmeler olabilir. Kazançlarınız da artış olabilir. İlişkilerinizdeki krizleri iyi yönetebilirsiniz.

Akrep Burcu: Eşinizle veya ortağınızla ilgili konularda keyifli olabilirsiniz. Sabır göstermeniz gereken konularda gündemde olabilir. Keyif aldığınız ve huzur bulduğunuz şeyleri yapmak isteyeceksiniz.

Yay Burcu: Çalışma hayatınızla ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullarda gelişmeler olabilir. Sağlık konularında hareketlenme yaşayabilirsiniz. İnatlaştığınız meseleler olabilir.

Oğlak Burcu: Aşk hayatınız, çocuklarınız ve hobilerinizle ilgili konularda keyifli olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylerle zaman geçirmek size iyi gelecektir. Güçlü yanlarınızı geliştireceksiniz.

Kova Burcu: Evinizle, ailenizle birlikte huzurlu ve keyifli zaman geçirmek istediğiniz bir dönem. Biraz dinginlik iyi gelebilir. Evinizi güzelleştirmek için iyi bir fırsat.

Balık Burcu: Teknik ve ticari konularda parasal gelişmeler olabilir. İletişim, eğitim konularında inatlaşabilirsiniz. Yapıcı davranacağınız bir dönem. Keyifli kısa yolculuklar gündeme gelebilir.