'Ömer' dizisinin yönetmeni Cem Karcı: İstanbul'daki camilere girmemiz yasaklandı

'Ömer' dizisinin yönetmen Cem Karcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, dizinin 3. bölümünden itibaren İstanbul'daki herhangi bir camiye girmelerinin yasaklandığını açıkladı.

'Ömer' dizisinin yönetmeni Cem Karcı: İstanbul'daki camilere girmemiz yasaklandı

Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın paylaştığı, Star TV ekranlarının sevilen dizisi "Ömer", dün akşam 54. bölümüyle ekranlara veda etti.

Dizinin yönetmeni Cem Karcı veda mesajında, "3. bölümden itibaren İstanbul'daki herhangi bir camiye girmemiz yasaklandı" açıklamasını yaptı. Karcı, 'Ömer' dizisinin amacının ayrıştırmak değil birleştirmek olduğunu vurguladı.

"CAMİLERE GİRMEMİZ YASAKLANDI"

Yönetmenin paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Bu akşam son defa Ömer diyoruz! Sevginin ve dayanışmanın gücüyle çıktık bu yola. Birilerine dokunabilmeyi, hayatlarında farklı bir bakış açısı yaratabilmeyi amaçladık. Birilerini rahatsız etti belli ki anlattıklarımız, 3. bölümden itibaren İstanbul'daki herhangi bir camiye girmemiz yasaklandı. Oysa ki niyetimiz ayrıştırmak değil birleştirmekti. Dinin kutuplaşmayı değil sevgiyle birleştirmeyi esas aldığını anlatabilmekti. Yine de elimizden geleni yaptık. Bunu göze sokmadan usul usul edebiyle anlatabildiğimizi düşünüyorum. Bu zamana kadar yanımızda olan olmayan her izleyicimize teşekkür ederim. Bence de erken bir veda bu evet. Ama yeni hikayelerle sizlerle olmayı heyecanla bekliyorum."

'Ömer' dizisinin yönetmeni Cem Karcı: İstanbul'daki camilere girmemiz yasaklandı - Resim : 1

Dizide Gamze karakterine hayat veren Gökçe Bahadır, "Bir sürü anı, fotoğraf hangisini paylaşayım bilemedim. Hayatımın en özel işlerinden biri oldu benim için. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok güzeldi sizinle çalışmak" ifadeleriyle izleyicilere veda etti.

Dizide Ömer'i canlandıran Selahattin Paşalı ise, "Ömer son kez ekrana geldi. İzleyen ve emek veren herkese teşekkür ederim. İyi ki karşılaştık. Hoşça kalın" dedi.

Etiketler
Gökçe Bahadır Barış Falay Dizi cami