Çene altında çıkan kılların kökünü kazıyor: Çene altı kıllarına doğal yöntem bulundu. Çene altı kılları nasıl yok edilir?

Çene altında çıkan kıllar için ustura, ip ve ağda gibi yöntemlere başvuruyorsanız artık onları rafa kaldırmanın zamanı geldi. Yalnızca 1 malzemeyle çene altı kıllarından eser kalmayacak. İşte çene kıllarını kökten bitiren etkili yöntem

Çene altında çıkan kılların kökünü kazıyor: Çene altı kıllarına doğal yöntem bulundu. Çene altı kılları nasıl yok edilir?

Çene altında çıkan tüyler, pek çok kadının muzdarip olduğu konulardan biridir. Çene altı kılı, genellikle hormonal dengesizlikler sonucunda ortaya çıkar.

Androjenler gibi erkeklik hormonlarının yüksek seviyeleri, kadınlarda çene altında ve yüzde istenmeyen kılların büyümesine sebep olur.

Ayrıca genetik faktörler ve bazı sağlık durumları da çene altında çıkan tüylerin çıkmasına neden olabilir.

Bu tüyleri almak için ustura, ip, cımbız veya ağda gibi yöntemler en sık tercih edilen yöntemlerdir.

Ancak bu yöntemler ağrılı ve acılı olabilir. Bunun için birçok kişi çözümü, doğal yöntemlerle sağlamak isteyebilir.

İşte çene kıllarını kökten bitiren etkili yöntem...

ÇENE ALTI KILLARINA DOĞAL YÖNTEM

Hamam otu, bir diğer adıyla zırnık otu, halk arasında özellikle kadınların yüzlerindeki istenmeyen tüylerle mücadelede kullanılan geleneksel bir bitkidir.

Bilimsel adıyla "Epilobium parviflorum", genellikle hormonal dengesizlikler sonucu ortaya çıkan yüz tüylerinin azaltılmasında etkili olduğuna inanılan doğal bir yöntemdir.

Bu bitkinin çene kılları üzerindeki etkisi, içeriğinde bulunan fitokimyasallar sayesinde olmaktadır.

Hamam otu, östrojen benzeri etkiler gösteren bazı bileşenler içerir. Bu özellikleri sayesinde, vücuttaki androjen hormonlarının etkilerini dengelemeye yardımcı olur.

Çene altında çıkan kılların kökünü kazıyor: Çene altı kıllarına doğal yöntem bulundu. Çene altı kılları nasıl yok edilir? - Resim : 1

Böylece yüz bölgesindeki aşırı tüylenme (hirsutizm) sorununun hafifletilmesine katkıda bulunarak etkili çözüm sağlar.

Hamam otunun çene kılları üzerindeki etkisi doğrudan hormon düzeylerini etkilemek yerine, bu hormonların deri üzerindeki etkilerini modüle ederek gerçekleşir.

Hamam otu aynı zamanda anti-inflamatuar ve antioksidan özelliklere sahiptir, bu da cilt sağlığını destekler ve ciltteki irritasyon riskini azaltır.

Düzenli kullanımda hamam otu, özellikle hormonal kaynaklı çene kıllarının görünümünü azaltmada yardımcı olur.

NASIL UYGULANIR?

Öncelikle bir kasenin içine ihtiyacınız kadar hamam otunu ilave edin. Ardından üzerine bir miktar su ekleyerek sulu kıvama gelene kadar karıştırın.

Elde ettiğiniz karışımı çene bölgenize sürün ve bu şekilde 15 dakika beklettikten sonra durulayın.

Bu mucizevi doğal yöntemi aynı zamanda yeni oluşacak tüylerin azalmasını sağlamak için haftada 1 defa, aldığınız bölgeyi hamam otu yağı ile masaj yapabilirsiniz.

DİKKAT: Bu haber genel bilgilendirme niteliği taşımaktadır. Herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamak adına uzmanınıza danışın.

Etiketler
Sağlık