Soner Yalçın'a satıldığı söylenen gazetenin sahibi konuştu: "Beni aramış değil, böyle bir şey olsa açıklarım"

Yeni Birlik gazetesinin sahibi Avni Özgürel, gazetenin Soner Yalçın’a satıldığı iddialarını reddederek “Aramış da değil. Ben de onları arayıp, konuşmadım. Tekzip etmenin manası bile yok. Daha önce tekzip ettim, yayınlamadılar. Satış olmadı... Böyle bir şey olsa açıklarım” dedi.

Soner Yalçın'a satıldığı söylenen gazetenin sahibi konuştu: "Beni aramış değil, böyle bir şey olsa açıklarım"

Medya kulislerinde son günlerde, Odatv’nin sahibi ve Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın’ın, ulusal bir gazeteyi satın aldığı ileri sürüldü. İddiaların odağındaki gazete ise Yeni Birlik’ti.

GAZETENİN SAHİBİ İDDİALARI YALANLADI

14 Mart 2016'da yayın hayatına başlayan Yeni Birlik isimli günlük ulusal gazetenin sahibi Avni Özgürel, gazetenin Soner Yalçın’a satıldığı iddiasını doğrulamadı.

Yayın hayatına başladığında sloganı "Dilde, fikirde, işte birlik!” olan Yeni Birlik gazetesinin sahibi Avni Özgürel, iddiayı reddederek “Böyle bir şey olsa açıklama yapardım. Aralık ayının başında gazeteyi satmak istediğimi söylemiştim. Böyle bir şey gerçekleştiğinde yazarım.”

“TEKZİP ETMENİN MANASI BİLE YOK”

Özgürel’e Soner Yalçın’la görüşüp görüşmediğini sorduğumuzda ise “Aramış da değil. Ben de onları arayıp, konuşmadım. Tekzip etmenin manası bile yok. Daha önce tekzip ettim, yayınlamadılar. Satış olmadı. Niyetim var, onu söyleyeyim. Böyle bir şey olsa açıklarım.” diye yanıtladı.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Soner Yalçın