Bir süredir takımdan ayrıydı: Galatasaray'da mutlu haber!

Spor Toto Süper Lig’de Dünya Kupası arasından sonra heyecan yeniden başlarken, liderlik koltuğunda oturan Galatasaray’da yüzleri güldürecek bir mutlu haber daha geldi. Galatasaray'da sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Mauro Icardi, saha çalışmalarına başladı.

Bir süredir takımdan ayrıydı: Galatasaray'da mutlu haber!

Spor Toto Süper Lig’de Dünya Kupası arasından sonra heyecan yeniden başladı. Trabzon’da 3 puan kaybeden Fenerbahçe, liderlik koltuğunu Galatasaray’a kaptırdı.

Liderlik koltuğuna oturan Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda DG Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

ICARDİ'DEN İYİ HABER

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan Mauro Icardi de saha çalışmalarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde dinamik ısınmayla başlayan idman, geniş alanda pas ve top kapma çalışmasıyla devam etti. Teknik Direktör Okan Buruk yönetimindeki antrenman, orta ve şut çalışmasıyla sona erdi.

Bir süredir takımdan ayrıydı: Galatasaray'da mutlu haber! - Resim : 1

GALATASARAY, YARIN SİVAS'A HAREKET EDECEK

Galatasaray, yarın saat 11.00’de yapacağı idmanla Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve öğle saatlerinde Sivas’a hareket edecek.

ERKAN ÖZDAMAR DÜDÜK ÇALACAK

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanacak Sivasspor - Galatasaray maçında hakem Erkan Özdamar görev yapacak.

Özdamar’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Ali Saygın Ögel yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak.

Bir süredir takımdan ayrıydı: Galatasaray'da mutlu haber! - Resim : 2

GALATASARAY 4 MAÇLIK GALİBİYET SERİSİ YAKALADI

Dünya Kupası arası öncesi galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, haftanın kapanış müsabakasında İstanbulspor’u konuk etti. Gomis’in ilk yarıda attığı 2 golle sonuca ulaşan sarı-kırmızılılar, 30 puanla zirveye oturdu. Sahadan 2-1’lik sonuçla ayrılan Galatasaray, 4 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Galatasaray Mauro Icardi Süper Lig Dünya kupası