Galatasaray'dan bomba transfer atağı

Serdar Aziz ile yolları ayırma kararı alan Galatasaray'da stoper arayışları devam ederken gündeme bomba bir isim geldi.

Galatasaray'dan bomba transfer atağı

Sarı kırmızılılar'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadroya katmak için çalışmalara başladığı iddia edildi.

Aslan'ın, 2017-18 öncesi 12.5 milyon euro bedelle Fenerbahçe'den Sevilla'ya transfer olan Danimarkalı için teklif hazırladığı öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların bu transferi bitirmek için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ileri sürüldü.

Eren Derdiyok Sion ile Stuttgart arasında

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in takımdan gönderileceğini açıkladığı Eren Derdiyok'un adı, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart ile birlikte anılıyordu. Alman kulübünden konuyla ilgili açıklama geldi. Kulübün sportif direktörü Michael Reschke, Stuttgarter Zeitung'a yaptığı açıklamada Eren'le ilgili yöneltilen soruya şu şekilde yanıt verdi: "Açık konuşmam gerekirse isimler üzerine yorum yapmayacağım. Eğer bir futbolcu bize yarım sezonluğuna katkı yapacaksa biz de bundan memnun oluruz."

Demba Ba'dan transfer açıklaması

Devre arasında kadrosuna bir golcü takviyesi yapmayı planlayan Galatasaray’ın bu mevkii için düşündüğü isimlerden olan Demba Ba, beIN SPORTS’a özel bir açıklamalar yaptı. Senegalli forvet, transfer süreciyle ilgili soruyu “Çok az daha bekleyin” diye cevapladı.

Yunus Akgün'e Lazio talip

Galatasaray'ın 18 yaşındaki genç futbolcusu Yunus Akgün'e İtalyan ekibi Lazio talip oldu. Çizme medyasında görev yapan gazetecilerin iddiasına göre, Lazio’nun scout ekibi, Yunus’un yeteneklerine hayran kaldı ve genç oyuncuyu bir süre daha izleyecek.

Garry Rodrigues gidiyor

Galatasaray, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı Al Ittihad ile Garry Rodrigues konusunda anlaştı. İddiaya göre iki taraf 10 milyon euro'da anlaşırken Rodrigues'in eski takımı PAOK'un yüzde 20 payı olduğu öğrenildi. Rodrigues görüşme için Suudi Arabistan'a hareket edecek. Terim, Instagram TV'den yaptığı açıklamada "Forvet ve stoper mevkileri dışında belki bir kanat oyuncusu ve bir orta saha oyuncusunu takıma dahil edebiliriz. Bunların anlaşmaları resmi kanallarımızdan duyurulacaktır." ifadelerini kullandı. ''Garry Rodrigues'e görüşmesi için izin verdim'' diyen Terim, ''Sonucu henüz bilmiyoruz ama anlaşma sağlanırsa vedalaşacağız" açıklamasını yaptı.

Ardından Galatasaray görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi:

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcumuz Garry Rodrigues'in transferi konusunda Al Ittihad Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır."

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Galatasaray, Rodrigues'in ayrılması durumunda Heerenveen forması giyen Arber Zeneli'yi transfer edecek. Kosovalı futbolcunun Hollanda ekibiyle sözleşmesi sezon sonu sona eriyor.

Belhanda gidiyor

Fransa'da yayın yapan Le10Sport web sitesi Monaco'nun Younes Belhanda'nın transferi için bir süredir görüşmeler yaptığını duyurdu. Fransız ekibinin transferi yakında açıklaması bekleniyor.

Alan geliyor

Galatasaray'ın yeni golcüsü Alan Carvalho, 9 Ocak'ta Antalya kampında yer alacak.

Fatih Terim açıkladı


Fatih Terim, Instagram hesabından yayınladığı videoyla Eren Derdiyok ve Serdar Aziz'le yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Ozan Kabak kalıyor

Fanatik'in haberine göre, Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen Ozan Kabak konusunda durum bir anda değişti. Genç stoper devre arasında transfer olmayacak ve takımda kalacak. Fatih Terim'le bir araya geldiği belirtilen genç futbolcunun sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalacağı öğrenildi.

Gabriel Barbosa iddiası

Ocak ayında takım içinde önemli değişikliklere imza atmak isteyen Galatasaray, Inter’in 22 yaşındaki oyuncusu Barbosa için de girişimde bulundu. alatasaray’ın, Inter ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gabriel Barbosa’nın transfer şartlarını öğrenmek için İtalyan ekibi ile temas kurduğu ortaya çıktı. Geçen yıl kiralık olarak Santos’ta forma giyen Barbosa’nın ise kariyerine Brezilya’da devam etmek istediği belirtildi.

Mangala, Sandler

Savunmasını sağlama almak isteyen sarı kırmızılılar, Manchester City’de forma şansı bulamayan Eliaquim Mangala için görüşmelere başladı. İngiliz kulübü ile iyi ilişkileri olan Başkan Mustafa Cengiz, transferi çözmeye çalışıyor. Manchester City'den Philippe Sandler da listede yer alıyor. İngiliz kulübünden istenen diğer stoper Sandler sezon başında Zwolle'den alınmıştı. Rotasyonda kendisiye yer bulamayan 22 yaşındaki Hollandalı oyuncu geleceğin yıldız adayları arasında. Galatasaray'ın Manchester City'nin 18 yaşındaki futbolcuları Felix Nmecha ve Claudio Gomes'i de kiralamak adına harekete geçtiği ve sezon sonuna kadar kiralamak adına teklifte bulundu.

Etiketler
Galatasaray Saray Serdar Aziz