Fenerbahçe'nin eski yıldızı futbolu bırakacak

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen 34 yaşındaki Sırp kanat oyuncusu Milos Krasic, futbolu bırakma kararı almak üzere olduğunu duyurdu.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı futbolu bırakacak

Bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen kanat oyuncusu Milos Krasic, Sırp basınına futbolu bırakma kararı almaya çok yakın olduğunu açıkladı.

2012’de Juventus’tan Fenerbahçe’ye 7 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ancak bekleneni karşılayamayan ve ondan sonra kariyeri ciddi bir düşüşe geçen Krasic, Polonya’da forma giydiği Lechia Gdansk’tan ayrıldıktan sonra konuştu.

Krasic, “Lechia Gdansk ile sözleşmemin bitmesine 6 ay kalmasına rağmen anlaştık ve yollarımızı ayırdık. Kariyerimi bitirmeye karar vermeye çok yaklaştım ama henüz kesin olarak bitirmedim. Artık çocuklarımla ve ailemle daha çok ilgilenmek istiyorum” dedi ve ekledi: “Teknik direktör olmayı düşünüyorum. Bunun için UEFA’dan Pro Lisans almalıyım ve eğitim görmeliyim.”

2010 yılında büyük umutlarla CSKA Moskova’dan Juventus’a 15 milyon Euro bedelle transfer olan Milos Krasic, 2012 yılında ise 7 milyon euroya Fenerbahçe’ye gitmişti. 27 resmi maçta forma giyip 1 gol kaydeden ve Fenerbahçe’de beklentileri karşılayamayan Krasic, bir sezon kiralık olarak Bastia’da forma giydikten sonra Polonya’nın yolunu tutmuştu.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı futbolu bırakacak - Resim : 1

Etiketler
Bolu Fenerbahçe Futbol