Spartak Trnava-Fenerbahçe karşılaşmasında ilk 11'ler

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Spartak Trnava ile deplasmanda karşılaşacak.

Spartak Trnava-Fenerbahçe karşılaşmasında ilk 11'ler

UEFA Avrupa Ligi D Grubu son maçında temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam Slovakya ekibi Spartak Trnava ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Avrupa Ligi'nde son 32 turuna kalmayı garantileyen Fenerbahçe bu akşam formalite maçına çıkacak. Karşılaşma öncesinde maçın canlı yayın bilgileri belli oldu. Peki, Spartak Trnava Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak? Fenerbahçe'de Yiğithan Güveli ve Mahsun Çapkan ilk 11'de oynuyor.

Mücadele öncesi iki takımın da ilk 11'leri belli oldu:

Spartak Trnava: Chudy, Tchanturishvili, Grendel, Kubilay Yılmaz, Skhirtladze, Godal, Toth, Bakos, Oravec, Jirka, Gressak

Fenerbahçe: Harun, Şener, Yiğithan, Skrtel, Reyes, Jailson, Isla, İsmail, Barış, Mahsun, Slimani

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde grup etabındaki son maçına bu akşam çıkacak. Slovakya'nın Spartak Trnava takımına konuk olacak Fenerbahçe, İlk 5 maç sonunda 8 puanla grubu 2. sırada bitirmeyi ve üst turu garantilemişti. Spartak Trnava'nın ise bu maçın sonucu ne olursa olsun gruptan çıkma şansı bulunmuyor. İşte, Spartak Trnava Fenerbahçe maçına dair detaylar...

Bu akşam Trnava şehrindeki Antona Malatinskeho Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak. Bu heyecan dolu müsabaka Bein Sports HD 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Grupta 4 puanla 3. sırada bulunan ve üst tura çıkma hedefi olmayan Spartak Trnava, bu sezon Avrupa'daki son maçını sahasında oynayacak. Sarı-lacivertli takımın teknik sorumlusu Erwin Koeman'ın, forma şansını az bulan isimleri maçta sahaya sürmesi bekleniyor. İki takım arasında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe, 2-0 kazanmıştı.

Etiketler
Fenerbahçe UEFA