Göztepe'de teknik direktör Stjepan Tomas ve futbolcu Soner Aydoğdu ile yollar ayrıldı

Göztepe'den yapılan açıklamada teknik direktör Stjepan Tomas ve futbolcu Soner Aydoğdu ile sözleşmelerin karşılıklı olarak feshedildiği belirtilirken iki isme de teşekkür edildi.

Göztepe'de teknik direktör Stjepan Tomas ve futbolcu Soner Aydoğdu ile yollar ayrıldı

Spor Toto Süper Lig ekibi Göztepe'den yapılan açıklamada teknik direktör Stjepan Tomas ve futbolcu Soner Aydoğduyollarını ayırdığını duyurdu.

Göztepen yapılan açıklamada sözleşmenin karşılıklı olarak fes edildiği belirtildi. Göztepe'nin açıklaması şöyle oldu:

Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Stjepan Tomas ile karşılıklı görüşmeler neticesinde yollarımız ayrılmıştır. Stjepan Tomas ve ekibine teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz.

Oyuncumuz Soner Aydoğdu ile yapılan görüşmeler neticesinde sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Soner Aydoğdu'ya teşekkür eder, devam eden futbol yaşantısında başarılar dileriz.

YARDIMCI HOCALAR HAZIRLAYACAK

Takımı Rizespor maçına ve kalan maçlara kulüpteki yardımcı hocalar hazırlayacak.

NE OLMUŞTU?

Göztepe'nin küme düşmesinin kesinleştiği Gaziantep karşılaşmasında yaşanan olaylara ilişkin kulüpten yapılan açıklamada, ''Oyun içerisinde karar verici konumundaki tek kişi her zaman için maçın hakemidir. Olması gerekeni değerlendirip bunun gereğini yapmak hakemin yetki ve görevindedir. O esnada oluşan psikolojik ve duygusal ortamda farklı bir karar çıktığı anlaşılmaktadır. Her ne kadar kulüp yöneticilerimiz duruma müdahale etmeye çalışsa da, bu çok kısa süre içerisinde maalesef mümkün olamamıştır'' denilmişti.

Etiketler
Göztepe Futbol