Dilmen'den hakem operasyonu açıklaması: Erdoğan'ın kardeşinin adını vererek anlattı

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Merkez Hakem Kurulu'ndaki hakem operasyonu üzerine hakkındaki iddialara yanıt verdi.

Dilmen'den hakem operasyonu açıklaması: Erdoğan'ın kardeşinin adını vererek anlattı

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Korkusuz gazetesi yazarı Can Ataklı’ya sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Rıdvan Dilmen, Süper Lig’de Merkez Hakem Kurulu’nun 13 hakeme el çektirmesi üzerine, Ataklı'nın “Dilmen Fırat Aydunus’u başa geçirmek istiyordu” iddiasına tepki gösterdi.

Paylaşımında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşi Mustafa Erdoğan’ın da adını veren Dilmen şunları belirtti:

"Hayatımdaki en iyi dostum Mustafa Erdoğan Ağabeyim ile sabah kahvemizi içerken haber sitelerinde bir ‘haber’ okuduk! İçeriğini okuduğumuzda önce şaşırdık! Sonra kimin yazdığını görünce güldük! Artık misyonu dedikodu, yalan ve iftira olan Can Ataklı olunca da gülüp geçtik!"

CAN ATAKLI NE YAZMIŞTI?

Can Ataklı, bugünkü köşesinde, Süper Lig’de Merkez Hakem Kurulu’nun 13 hakeme el çektirmesi üzerine, “Aktarayım; bu operasyon, aslında AKP içindeki bir çekişmenin sonucu. Sarayın iki adamı Servet Yardımcı ve Rıdvan Dilmen arasına kara kedi girmesi ve bu ikilinin birbiri ile didişmesi sonucu bu olay patlamış. Kaybeden ise Rıdvan Dilmen” demişti.

Ataklı yazısının devamında, “Eski milli futbolcu, televizyonların en iyi futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen geçen yıl emekli olması gereken ama görevi bir yıl uzatılan Fırat Aydınus’u Merkez Hakem Kurulu başkanı yapmaya karar vermiş. Rıdvan Dilmen Beylerbeyi’ndeki Mustafa Erdoğan’ın ofisine Fırat Aydınus’u getirmiş ve kulislere başlamış. Bunu öğrenen Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Servet Yardımcı ile konuşmuş ve “Bu nasıl iş, bunu önlememiz gerek” demiş” diye belirtmişti. Zaten hakemlere yönelik ağır eleştirilerin gündemde olması ve bazı hakemler hakkında ciddi şaibelerin çıkması da bahane edilerek başta Fırat Aydınus olmak üzere 13 hakem kapı önüne konmuş” diye yazmıştı.

Etiketler
Operasyon Rıdvan Dilmen