Mbaye Diagne dönüyor

Son haftalardaki performansını hazırlık maçlarında da sergileyen golcü oyuncu, Terim'den formayı kaptı. Senegalli'nin Konyaspor karşısında ilk 11'de maça başlaması bekleniyor.

Mbaye Diagne dönüyor

Bu sezon birinci golcüsünü netleştiremeyen Galatasaray'da her maça farklı bir isim 11'de başlıyor... Son Çaykur Rizespor maçına ilk 11'de sahaya çıkan Mostafa Mohamed'di. Mısırlı, attığı iki golle kazanılan üç puanın mimarlarındandı ancak Diagne'nin de son goldeki katkısı çok büyüktü. Mohamed, Mısır Milli Takımı'yla da gollerine devam etti ve formda olduğunu kanıtladı. Fakat milli arada Florya'da takımla birlikte çalışan ve hazırlık maçlarındaki performansıyla zirveye yapan Mbaye Diagne de Konya maçı öncesi hazır olduğunu gösterdi.

GOLCÜLER ÇOK FORMDA

Sezon başından bu yana golcülerinin formsuz olmasından dolayı tercih yapamayan Teknik Direktör Fatih Terim'i bu kez Konya maçı öncesinde telaş aldı. İki golcüsü formda olan Galatasaray'da son haftaların vazgeçilmez ismi Halil Dervioğlu da A Milli Takım'dan döndü... G.Saray'a yakın kaynaklar, tecrübeli teknik adamın, Diagne'nin performansından ve hırsından oldukça memnun olduğunu bu nedenle de Konyaspor maçının 11'inde Senegalli'ye görev vereceğini belittiler.

Etiketler
Konya sergi Konyaspor