Barcelona'nın yıldızları kayıyor

Mali anlamda sıkıntılı süreçten geçen FC Barcelona, Lionel Messi ve Antoine Griezmann'ın ardından yaz transfer döneminde de 4 yıldızını kaybedecek.

Barcelona'nın yıldızları kayıyor

FC Barcelona'da ekonomik problemler bitmiyor... Sezon başında mali tablo nedeniyle en büyük yıldızı Lionel Messi'yi takımda tutamayan ve Arjantinlinin yanı sıra Antoine Griezmann'ı da göndermek zorunda kalan Katalanlar'ı yaz aylarında büyük bir ekonomik buhran bekliyor.

Barça'nın 30 Haziran'da 4 yıldızı Ansu Fati, Pedri, Ousmane Dembele ve Sergi Roberto ile sözleşmesi bitiyor. Bu oyuncularla yeni mukavele ise maddi nedenlerden dolayı zor...

OPSİYON VAR AMA...

Kulüp yetkilileri, tek taraflı olarak Fati'nin sözleşmesini uzatma opsiyonuna sahip ancak kulübün içinde bulunduğu durum, buna bir anlamda engel oluyor. Aynı senaryo Pedri için de geçerli...

Barcelona'nın geleceği olarak gösterilen 18 yaşındaki genç oyuncunun mukavelesinde de opsiyon bulunuyor. Fakat, tablo Fati de olduğu gibi aynı. Kulübün tek taraflı sözleşme uzatma opsiyonu kabul edilmezse bu iki oyuncu sezon sonu serbest kalacak.

2017'de Barcelona'ya gelen Dembele ile Roberto'nun da mukavelesi bitiyor. İki oyuncuyu da İngilizler takip ediyor.

"HAALAND İMKANSIZ"

Öte yandan Barcelona Başkan Yardımcısı Rafa Yuste, "Haaland transferinin şu anda olabileceğini sanmıyorum. Yine de Barcelona, her zaman kadrosunda en iyi oyuncuların olmasını ister, Haaland da dünyanın en iyilerinden." dedi.

Etiketler
Lionel Messi Barcelona