Beşiktaş'tan Larin'e sözleşme resti

Geçen sezon şampiyonluk yolunda büyük katkı sağlayan yıldız isim ile Beşiktaş arasında problem yaşanıyor. Siyah-beyazlı kulüp maaş konusunda adım atarken verilecek cevap merak ediliyor.

Beşiktaş'tan Larin'e sözleşme resti

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, sezon başından bu yana oynanan 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, ligin 3. sırasında yer alıyor. Takımda yaşanan sakatlıklara rağmen iyi bir grafik çizen siyah-beyazlılar yıldız isim ile sözleşme konusunda problem yaşıyor. Kulüp maaş konusunda son kararını verdi.

Sezonun ikinci yarısı başlamadan önce Cyle Larin ile yeni bir sözleşme imzalamak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Kanadalı oyuncunun menajerine asla taviz vermeme kararı aldı.

Vincent Aboubakar’ın menajerinin açtığı yoldan yürünmek istenmesi nedeniyle, Larin’le yürütülen görüşmelerde sorun yaşayan siyah-beyazlıların, kendi aralarında yaptıkları son durum değerlendirmesinde, golcü futbolcunun yıllık garanti ücretinde küçük bir iyileştirmeye daha gidilmesi konusunda fikir birliğine vardıkları belirlendi.

Önümüzdeki sezon ilk 11’de en az dört Türk futbolunun yer alacak olması nedeniyle yabancı oyuncularla yüksek kontratlar yapmaya sıcak bakmayan siyah-beyazlı yönetimin kendi koşullarıyla Cyle Larin’le sözleşme uzatmanın hesaplarını içinde olduğu aktarıldı.

Etiketler
transfer Beşiktaş