Fatih Terim'e 5 eleştiri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kadro tercihi ve maçtaki değişiklikleri tartışılıyor.

Fatih Terim'e 5 eleştiri

Galatasaray, şu ana dek 12 resmi maça çıktı ve bu kulvarlarda 3 yenilgi, 4 beraberlik, 5 galibiyet aldı. Ancak Lazio maçı hariç takımın sergilediği performans taraftarı ve camiayı tatmin etmedi. Özellikle ligde oynana son 3 maçta kaybedilen 7 puanın ardından Teknik Direktör Fatih Terim'in yanlış tercihleri tartışılmaya başlandı.

3 MAÇTA 2 GOL ATTI

1) Fatih Terim, orijinal mevkii kanat olan Emre Kılınç'ı 2 maç hariç merkez orta sahada kullandı. Emre Kılınç, kanat oynadığı bu iki maçta üç gol atmayı başardı.

2) Galatasaray'ın tecrübeli çalıştırıcısı, elinde Sofiane Feghouli, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan gibi isimler olmasına rağmen ligdeki son üç maçta 10 numara olan Rumen futbolcu Morutan'ı sağ açıkta görevlendirdi, oyuncu çok alışık olmadığı için savunmaya dönüşlerde çok büyük sıkıntı yaşadı.

DURAN TOP SIKINTISI

3) Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki PSV maçlarının yanı sıra Avrupa Ligi'nde ve Süper Lig'de Fatih Terim ideal golcüsünü bulamadı. Her maç farklı isme görev verdi. Kadroda forvet varken forvetsiz çıktığı maçlar oldu.

4) Geçen yıldan bu yana oyuncu değişikliklerinde ve zamanlamalarında hata yapan İmparator'un bu sezonda aynı hataları yapması ve Babel ile Ömer'de ısrar etmesi ve de bu iki oyuncunun katkı vermemesi eleştirileri beraberinde getirdi.

5) Fatih Terim, 12 maçta zaman zaman saha dizilimini değiştirdi ve henüz takıma bir sistem oturtamadı. Terim'in takımı savunmada çok açık verirken duran top kullanmada da sıkıntı yaşıyor.

Etiketler
Galatasaray Fatih Terim Kadro Saray