Fenerbahçe'den fırsat yıldız transferi

Fenerbahçe, transferin bitmesine sayılı günler kala çalışmalarını sürdürüyor. Fırsat transferi yapmak isteyen sarı lacivertlilerin gündemine flaş bir yıldız geldi..

Fenerbahçe'den fırsat yıldız transferi

Fenerbahçe, transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala arayışlarına devam ediyor. Caner Erkin'in takımdan ayrılmasının ardından sol bölgede oynayacak bir ismi kadrosuna katmak isteyen sarı lacivertliler, aradığı ismi İngiltere'de buldu.

Pereira, Caner'in de ayrılmasıyla birlikte sol kenara transfer yapılmasını istedi. Birçok oyuncuyla temasa geçen ancak sonuç alamayan Ali Koç ve yönetimi, arayışlara devam ediyordu.

Kanarya'nın gündemine İngiltere'den flaş bir oyuncu girdi. Transferin son saatlerinde bombayı patlatmak isteyen sarı lacivertliler, İngiltere Premier Lig'de top koşturan yıldız için görüşmelere başladı.

O İSİM RYAN SESSEGNON!

Tottenham'da forma giyen Ryan Sessegnon, menajerler tarafından Fenerbahçe'ye teklif edildi. Genç yıldızın transferine olumlu yanıt veren Teknik Direktör Vitor Pereira, "hemen alalım" raporunu yönetime sundu.

21 yaşındaki İngiliz futbolcu, sol bek ve sol kanatta görev yaparken, 3'lü oynamaya da alışkın. Güncel piyasa değeri 18 milyon Euro olan yıldız oyuncu için kiralama seçeneği devreye sokuldu.

1.78 boyundaki Sessegnon, kariyerine Fulham'da başladı. 2019 yılında 27 milyon Euro bonservis bedeliyle Tottenham'a giden Sessegnon, geçtiğimiz sezon Hoffenheim'a kiralık olarak gönderildi.

Alman ekibinde 29 maça çıkan genç oyuncu, 2 gol ve 3 asist kaydetti. Tottenham, İngiltere'de alt yaş kategolerinde de birçok maça çıkan Sessegnon'u, daha fazla gelişmesi için Fenerbahçe'ye kiralamaya sıcak bakıyor.

Etiketler
Fenerbahçe