Dünya Kupası final maçı ne zaman?

Fransa-Hırvatistan maçı ne zaman? Dünya Kupası’nda final zamanı...

Dünya Kupası final maçı ne zaman?

Dünya Kupası finalinin adı belli oldu, Fransa ve Hırvatistan Dünya Kupası'nı kaldırmak için mücadele edecek. Fransa Hırvatistan maçının saat kaçta başlayacağı ve hangi gün oynanacağı şimdiden büyük merak konusu oldu. 4 yılda bir düzenlenen turnuvanın 21. şampiyonu belli olacak, işte Dünya Kupası final detayları...

Gözler Dünya Kupası finalinde. Hırvatistan ile Fransa arasında oynanacak olan karşılaşma, her iki ülkenin vatandaşları ve futbolseverler tarafından ilgiyle takip edilecek. Peki, Dünya Kupası finali ne zaman oynanacak? Büyük bir efor sarf ederek finale adını yazdıran Fransa ve Hırvatistan’ın mücadelesi, 15 Temmuz Pazar günü oynanacak. Karşılaşma TRT ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadelenin hakemi ise FIFA tarafından kısa süre içerisinde açıklanacak.

YARI FİNALDE BÜYÜK HEYECAN

2018 Dünya Kupası Yarı Final turunda İngiltere ile karşılaşan Hırvatistan, normal süresi 1-1 biten karşılaşmada uzatma devreleri oynanırken Mario Mandzukic’in attığı gol ile sahadan 2-1 galip ayrıldı ve Dünya Kupası tarihinde ilk kez finale yükselmeyi başardı.

2018 Dünya Kupası Yarı Final turunda Belçika ile karşılaşan Fransa,karşılaşmanın 50. dakikasında Umtiti’nin kafa golüyle 1-0 galip geldi ve 2006’dan beri ilk kez Dünya Kupası’nda adını finale yazdırmayı başardı.

MANDZUKIC TARİH YAZDI!

Uzatma devrelerinin ikinci yarısında baskıyı gittikçe arttıran Hırvatistan dakikalar 109'u gösterirken golcü ismi Mario Mandzukic'in attığı gol ile sahadan zafer ile ayrılan taraf oldu. Hırvatistan aldığı bu zafer ile tarihlerinde ilk kez Dünya Kupası'nda finale isimlerini yazdırmayı başardı.

Etiketler
Fransa Dünya kupası Hırvatistan