Ozan Tufan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı

Son haftalarda kötü bir gidişat sergileyen Fenerbahçe'nin peşini şanssızlıklar bırakmıyor.

Ozan Tufan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı

Son haftalarda kötü bir gidişat sergileyen Fenerbahçe'nin peşini şanssızlıklar bırakmıyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep'e 3-1 yenilen Fenerbahçe'de, Başakşehir maçı öncesi yapılan koronavirüs testinde: bir futbolsunun ve bir idari personelinin covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Bu açıklamadan hemen sonra Fenerbahçe cephesi, Koronavirüse yakalanan oyuncusunun Ozan Tufan olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Başakşehir maçına yönelik Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde takımımıza ve personelimize yapılan rutin Covid-19 testlerinde; 1 futbolcu ve 1 idari personelimizin sonuçları pozitif olarak gelmiştir..." yazıldı.

Ozan Olduğu Söylendi

Açıklamalardan kısa bir süre sonra koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncunun, Fenerbahçe'nin orta sahasının bel kemiği Ozan Tufan olduğu açıklandı. Fenerbahçe Kulübü yaptığı bu açıklamada, “Bugün yapılan Covid-19 test sonucum malesef pozitif çıktı. Lidyabet İzolasyon ve tedavi sürecim başladı, en kısa sürede tekrar sağlığıma kavuşarak takımımla beraber sahada olmak istiyorum. Arayan, iyi dileklerini ileten taraftarımıza ve dostlarıma teşekkür ederim” dedi.

Yeri Nasıl Dolacak

Lidyabet Son haftalarda zaten kötü bir performans sergileyen ve puan kaybı yaşayan Fenerbahçe'de Ozan Tufan'ın kadrodaki yerini kim dolduracak. Sakatlığı bulunan Jose Sosa ve Tolga Ciğerci eksikliğinden sonra geçen haftaki Gaziantep maçında Yunan futbolcu Pelkas sarı kart görmüş ve cezalı duruma düşmüştü. Fenerbahçe'li taraftarların en merak ettiği konu, Ozan Tufan'ın eksikliğinde yerine kimin oynayacağı.

Etiketler
Fenerbahçe sergi Ozan Tufan