Antalyaspor'da kafa karıştıran gelişme! Test sonuçları negatife döndü, kafile yola çıktı

Antalya Havalimanı'nda kısa bir açıklama yapan Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, "Söyleyecek çok bir şey yok, enteresan saatler geçirdik ama şu an iyiyiz, bir sıkıntı yok. " ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'da kafa karıştıran gelişme! Test sonuçları negatife döndü, kafile yola çıktı

Fraport TAV Antalyaspor'da tüm koronavirüs test sonuçlarının negatife dönmesi sonrasında Akdeniz ekibi tam kadro olarak İstanbul'a hareket etti.

Saat 23.30'da Antalya Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla İstanbul'a hareket eden Antalyaspor kafilesi, tam kadro olarak uçaktaki yerini aldı.

Antalya Havalimanı'nda Demirören Haber Ajansı'na (DHA) kısa bir açıklama yapan Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, "Söyleyecek çok bir şey yok, enteresan saatler geçirdik ama şu an iyiyiz, bir sıkıntı yok. Teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Akdeniz ekibi Süper Lig 2'nci hafta mücadelesinde yarın saat 19.00'da Vodafone Park'ta Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'in 2'nci haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor'da tüm koronavirüs test sonuçlarının negatife döndüğü belirtildi. Akdeniz ekibinin İstanbul'a tam kadro geleceği öğrenildi.

Kırmızı-beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada, 1 futbolcu ile 1 personelin koronavirüs test sonuçlarının pozitif çıktığı belirtilirken, bu test sonucunun Antalya İl Sağlık Müdürlüğü'ne ait olduğu ancak Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'nden gelen raporda ise söz konusu oyuncu ile kulüp çalışanının sonucunun negatif çıktığı kaydedildi. Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi'nin test sonuçları baz alınarak tüm test sonuçlarının negatif çıktığı bilgisi Türkiye Futbol Federasyonu'na da bildirildi. (DHA)

Etiketler
Antalyaspor Antalya Tamer Tuna