MHK Başkanı Zekeriya Alp istifa etti

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp istifa etti.

MHK Başkanı Zekeriya Alp istifa etti

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp istifa etti.

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, TFF Başkanı Nihat Özdemir'i ziyaret eden Zekeriya Alp, MHK üyeleri ile birlikte istifa ettiğini bildirdi.

Açıklamada, Alp'e ve kurul üyelerine teşekkür edildi.

Türkiye Futbol Federasyonu çatırdamaya başladı. Merkez Hakem Komitesi Başkanı Zekerya Alp,sürpriz bir kararla istifa etti.

MHK yönetimi de görevi bıraktı

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp ile MHK üyeleri istifa etti.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'i bugün Riva'da ziyaret etmiştir. Yapılan görüşmede Zekeriya Alp, MHK üyeleri ile birlikte istifa ettiğini Başkanımız Sayın Nihat Özdemir'e bildirmiştir. Sayın Zekeriya Alp'e ve kurul üyelerine katkıları için teşekkür eder, kamuoyunun bilgilerine sunarız."

Zekeriya Alp'in yeni değişen yönetmelikler ve talimatlar nedeniyle TFF Yönetim Kurulu'na kırgın olduğu biliniyor. Ayrıca 21 takımlı ligde hakem klasmanları da açıklanamamıştı.

Mustafa Çulcu'nun adı MHK Başkanlığı için geçiyor.

TFF'den yapılan açıklama şöyle:

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'i bugün Riva'da ziyaret etmiştir. Yapılan görüşmede Zekeriya Alp, MHK üyeleri ile birlikte istifa ettiğini Başkanımız Sayın Nihat Özdemir'e bildirmiştir. Sayın Zekeriya Alp'e ve kurul üyelerine katkıları için teşekkür eder.

Etiketler
Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Türkiye