Fatih Terim: Devam edeceğiz, yeter ki böyle oynayalım

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Başakşehir ile 1-1 beraber kaldıkları maçı ardından konuştu.

Fatih Terim: Devam edeceğiz, yeter ki böyle oynayalım

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Başakşehir maçının ardından değerlendirmelerde bulundu

Futbolcularına mücadelesi için teşekkür eden Terim, "Maç öncesi benim için önemli olan şeyin vazgeçmemek, bırakmamak gibi bazı unsurlar olduğunu söylemiştim. Bugün hakikaten oyuncularımın ayaklarına, ellerine sağlık. Çok iyi oynadık. Normalde kazanmamız gerekirdi ama bu kadar mücadeleye saygı duyuyorum.

Bu kadar eksiğe rağmen bu mücadele, bu futbol, beni sevindirdi. Oynanan top, Galatasaray'a yakışan bir futbol. Muhakkak ki dışarıdan seyreden gözler için eksikler var ama biz bahane etmiyoruz, sebep göstermiyoruz. Ne varsa onunla oynamaya çalışıyoruz" dedi.

Eksik ve sakatlıklar hakkında da konuşan Terim, "Bu kadar eksiğe rağmen bu mücadele, bu futbol, beni sevindirdi. Oynanan top, Galatasaray'a yakışan bir futbol. Muhakkak ki dışarıdan seyreden gözler için eksikler var ama biz bahane etmiyoruz, sebep göstermiyoruz. Ne varsa onunla oynamaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu Emin Bayram'ı da değerlendiren Terim, "Emin'e çok sevindim. Olağanüstü mücadele etti. Çok mutluyum. Kazanamadık, mutsuzum ama Emin için mutlu oldum." dedi.

Başakşehir karşısındaki puan farkı hakkında da konuşan Terim, "Yenip 5 puanlık farkla ilgili konuşmayı çok isterdim ama olmadı. Çok yaklaşmıştık. Yapacak bir şey yok, devam edeceğiz. Yeter ki böyle oynayalım. Galatasaray her haliyle iyi futbol oynamaya devam edecek." şeklinde konuştu.

Pandemi sürecinden önceki Galatasaray'ı da değerlendiren Terim, ""Pandemi öncesi olağanüstü futbol oynayan bir Galatasaray vardı. Muhteşem bir futbolla geliyordu Galatasaray ama biz pandemide olan oyuncularımızı kaybettik. Ardından da zaten gereğini bize yapınca... Kartlar, cezalılar oldu. Olmayan kararlar oldu" ifadelerin i kullandı.

Etiketler
Galatasaray Başakşehir Fatih Terim Saray