Galatasaray’a karantina yaramadı! Sakatlıklar ve cezalar çok

Rize’de oynanan Çaykur Rizespor maçıyla tekrardan Süper Lig’e dönen Galatasaray, 2.yarıda yakaladığı çıkışı korona salgını sonrası tekrar başlayan ligde devam ettiremedi.

Galatasaray’a karantina yaramadı! Sakatlıklar ve cezalar çok

Mart ayındaki son maçını Beşiktaş karşısında seyircisiz oynayan Cim-Bom, etkisiz kaldığı maçtan 0-0’lık eşitlikle ayrılarak Başakşehir ve Trabzonspor’un karşılaştığı haftada çok kritik 2 puan bırakmıştı.

Yaklaşık 3 ay aradan sonra tekrar başlayan ligde iki maça çıkan ve iki maçta da hakem hatalarından yakınan Galatasaray, bir yandan da sakatlıklarla ve cezalı oyuncuları ile sıkıntı yaşıyor.

Rizespor karşısında Muslera ve Andone’yi sezon sonuna kadar kaybeden Galatasaray’da Donk ve Adem Büyük’de cezalı olduğundan Gaziantep FK maçında takımdaki yerini alamamıştı.

Bu maçta ise kart sınırında olan Belhanda ve Mariano sarı kart görerek cezalı duruma düşerken, Ahmet Çalık da doğrudan gördüğü kırmızı kartla takımını 2 maçta yalnız bırakacak.

Cezalı oyuncularının bu kadar çok olduğu haftada bir de Falcao’nun sakatlığı ile sarsılan Sarı-Kırmızılılarda Başakşehir maçında defans tandemi ve forvette kimin oynayacağı merak konusu. Güncel sakat ve cezalı futbolcuları takip etmek istiyorsanız https://sakat-ve-cezali.com/ adresine giriş yapabilirsiniz.

Ligde Haziran ayında oynadığı iki maçta 4 puan kaybederek şampiyonluk yarışından uzaklaşan Galatasaray’da Fatih Terim’in Başakşehir karşısında nasıl bir kadro ile çıkacağı büyük merak konusu. Defansta Donk’un yanına Lemina’yı oynatması beklenen İmparator, forvet hattında ise Onyekuru’ya güvenip, Gaziantep maçında sahaya sürmediği Ömer Bayram’ı ilk 11’e alabilir.

Etiketler
Rize Galatasaray Çaykur Salgın Çaykur Rizespor