'Aziz Yıldırım’a en çok oy kaybettiren...'

Fenerbahçe'de düzenlenen tarihi kongrede 20 yıldır başkanlık yapan Aziz Yıldırım, Ali Koç ile giriştiği yarışı kaybetti. Ali Koç'un başkan seçildiği kongreyi yorumlayan Güntekin Onay, Aziz Yıldırım'a oy kaybettiren nedenleri sıraladı.

'Aziz Yıldırım’a en çok oy kaybettiren...'

Fenerbahçe’de Seçimli Olağan Genel Kurul, Aziz Yıldırım’a karşı Ali Koç’un zaferi ile sonuçlandı. Kullanılan 20 bin 736 oyun 16 bin 90’ını alarak Fenerbahçe’nin yeni başkanı oldu. Aziz Yıldırım 4 bin 646 oy aldı. Böylece Ali Koç, 20 yıldır Fenerbahçe’de başkanlık görevini sürdüren Aziz Yıldırım’a karşı önemli bir zafer kazanmış oldu. Kongreyi değerlendiren beIN Sports yorumcusu Güntekin Onay, Aziz Yıldırım’ın kaybetme nedenlerini sıraladı.

Ali Koç’un seçilmesini herkesin büyük bir memnuniyetle karşıladığını belirten Güntekin Onay, Aziz Yıldırım’ın büyük oy kaybetmesi ile ilgili şu yorumu yaptı:

“Aziz Yıldırım basketbolda ve voleybolda Türkiye'deki seviyeyi ve rekabeti çok önemli bir seviyeye getirdi. Fenerbahçe Basketbol takımı Avrupa'nın sayılı takımlarından bir tanesi. Son yıllarda futbolda ise bir düşüş vardı ancak Aziz Yıldırım'a en çok oyu kaybettiren içinde olduğu kavga ortamı oldu. Saygı görmek isterseniz siz de saygı duyacaksınız lafı çok doğrudur. Kendisi çok değerli bir spor adamıdır, geçmiş olsun diliyorum.”

Etiketler
Güntekin Onay Fenerbahçe Ali Koç