Fatih Terim'in kızı isyan etti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı babasının koranavirüs testinin pozitif çıkmasından sonra adeta isyan etti.

Fatih Terim'in kızı isyan etti

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in kızı babasının koranavirüs testinin pozitif çıkmasından sonra adeta isyan etti. Sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklama çok sert bir şekil de oldu.

Fatih Terim'in kızı Merve Terim sözlerine şu şekilde devam etti. Merve Terim Çetin paylaşımın da Allah hepinizin belasını versin, hepiniz Allah dan bulun diyerek serzeniş de bulundu. Babasının koronavirüs test sonucunun pozitif çıkmasından son derece üzüntü duyan Merve Terim ağzına ne geliyorsa söyledi.

Merve Terim paylaşımının devamın da ağır şekilde konuşmalara devam etti. Ağzına yakışmayan kelimeleri sarf etmekten geri durmayan Merve Terim belli ki babasının durumuna çok üzülmüş.

Buse Terim Bahçekapılı da Paylaşımda Bulundu

Fatih Terim'in diğer kızı Buse Terim Bahçekapılı babasının koranavirüs test sonucunu öğrendiğin de derinden üzüldüğünü belirterek paylaşım da bulundu. Bahçekapılı sözlerine şöyle devam etti. Baba çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçmek de zorlanıyorum. Haberi duyduğum da çok üzüldüm ve nefesim daralmaya başladı. Yaşamış olduğum korkunun tarifi yok dedi.

Yanında Olmamak Beni Daha Fazla Üzüyor

Bahçekapılı sözlerine paylaşım da devam etti. Yanın da olmadığım için çok üzgünüm baba. Yanın da olamadığımın acısını tarif edemiyorum. Moralini yüksek tut. Her zaman senin yanındayız diyerek sözlerine devam etti.

Etiketler
Galatasaray Fatih Terim Saray