FETÖ'nün töreninde de sahneye çıkmıştı... Özdağ'dan 'saygı duruşu' tepkisi: "Not ettik Karahan"

Ümit Özdağ, Atatürk'ün anısına yapılması istenen saygı duruşuna izin vermediğini öne sürdüğü Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Murat Karahan'a tepki gösterdi. Karahan daha önce FETÖ'nün yayın organı Samanyolu'nun töreninde sahneye çıkmıştı.

FETÖ'nün töreninde de sahneye çıkmıştı... Özdağ'dan 'saygı duruşu' tepkisi: "Not ettik Karahan"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Murat Karahan'ın Atatürk'ün anısına yapılacak saygı duruşuna izin vermediğini ifade etti.

"Not ettik Karahan" diyen Ümit Özdağ şunları yazdı:

"Dün gece Ankara Devlet Opera ve Balesinde Atatürk ün en sevdiği opera olan Puccini’nin Tosca operası Atatürk’ ün anısına ithaf edilmesine rağmen temsil öncesi orkestranın 1 dakikalık saygı duruşu yapmak istemesine genel müdür Murat Karahan izin vermemiştir. Not ettik Karahan."

MURAT KARAHAN'DAN YANIT

Murat Karahan, Ümit Özdağ'a şu sözlerle yanıt verdi:

Sayın Özdağ 10 Kasım’da Atatürk’ü anmak için bizzat Ankara Operasının programa koyduğum Tosca temsilinde, tarafımdan bir saygı duruşuna izin verilmediği iddianızı üzüntü ile okudum. Böyle bir durumun hiçbir şekilde söz konusu olmadığını kamuoyu ile paylaşmak isterim….

Böyle bir ithamda bulunmadan önce tarafıma bir telefon ile ulaşıp teyit almanızı dilerdim.

Aynı zamanda bu sabah paylaştığınız ve Atamıza ithaf olunan Mustafa Sandal ile seslendirdiğimiz klibi bir kere daha izlemenizi isterim zira oradaki diğer solist tanıdık gelecektir. Saygılar.

FETÖ'nün töreninde de sahneye çıkmıştı... Özdağ'dan 'saygı duruşu' tepkisi: "Not ettik Karahan" - Resim : 1

FETÖ'NÜN KANALININ TÖRENİNDE SAHNEYE ÇIKMIŞTI

Öte yandan, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Murat Karahan’ın FETÖ yayın organı olduğu gerekçesiyle kapatılan Samanyolu TV'nin kuruluşunun 20. yıldönümünde sahne aldığı ortaya çıkmıştı.

Karahan’ın, FETÖ’nün kutlama gecesinde Fethullah Gülen’in şiirini seslendirmesi ise dikkat çekti.

Karahan'ın FETÖ'nün kumpas davaları sürecinde kritik öneme sahip Samanyolu Tv'nin 20. yılı kutlamalarında, Gülen'in sözlerini yazdığı şarkıyı söylemesi halen Fethullah Gülen'in resmi sitesinde de bulunuyor.

FETÖ'nün töreninde de sahneye çıkmıştı... Özdağ'dan 'saygı duruşu' tepkisi: "Not ettik Karahan" - Resim : 2

Etiketler
Ümit Özdağ FETÖ Murat Karahan