Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu bu kez Sahibinden'e reklam verdi

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğl'nun, sahibinden.com'a reklam verdiği iddia edildi. Site yetkilileri tarafından yapılan açıklamada yayın ilkeleri uyarınca siyasi reklam yayınlanmadığı ifade edildi.

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu bu kez Sahibinden'e reklam verdi

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ekşi sözlük’ün ardından bu kez sahibinden.com’a reklam verdiği iddia edildi.

Reklamda, "15 Mayıs'ta bu aracın sıfırı gençlere %40 daha ucuz" ifadelerinin kullanıldığı ileri sürüldü.

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu bu kez Sahibinden'e reklam verdi - Resim : 1

İddialara göre; Kılıçdaroğlu’nun reklamında, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın fotoğrafı da bulunurken, etiket olarak, '15 Mayıs İndirim Günleri' ifadesi kullanıldı.

SAHİBİNDEN.COM'DAN YALANLAMA

Sahibinden.com'un Kemal Kılıçdaroğlu'nun siteye seçim propagandası için reklam verdiği yönünde haberler hakkında yaptığı ve iddiaları yalanladığı açıklama şöyle oldu:

"2000 yılında kurulduğumuz günden bu yana, reklam yayın ilkelerimiz uyarınca siyasi içerikli reklamlar almamakta ve yayınlamamaktayız. Bugün içinde bazı sosyal medya hesaplarında ve haber sitelerinde, platformumuzda yayınlanmış gibi gösterilen reklam haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Bu asılsız haber ile ilgili hukuki haklarımız saklı kalmak üzere, gördüğümüz lüzum gereği kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı CHP İttifak