Karamollaoğlu'ndan çocuk istismarına ilişkin açıklama: 'Gündemde tutulmamasını arzu ederim'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk TV'de Liderler Özel programında 6 yaşındaki çocuğun istismar edilmesine ilişkin ''Konu hukuk önünde belirlenene kadar gündeme gelmemeli'' dedi.

Karamollaoğlu'ndan çocuk istismarına ilişkin açıklama: 'Gündemde tutulmamasını arzu ederim'

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollağlu, Halk TV canlı yayınına konuk oldu.

Liderler Özel programında katılan Karamollaoğlu, İsmailağa isimli cemaat adı verilen oluşuma bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.'nin evlilik adı altında istismar edilmesine yönelik tepki çekecek açıklamalarda bulundu.

AİLE RAHATSIZ OLUYORMUŞ

Ailenin konudan rahatsız olduğunu bu nedenle istismarın gündeme getirilmemesi gerektiğini söyleyen Karamollaoğlu ''Bu İslam'la bağdaşmaz. Evlenmek irade içindir. Direnenler de olmuştur. Evlenmek istemiyorsa aileler iki genci evlendiremezler. Bu İslam'ın başından beri var. Bunun içtimai bir yönü var. Toplumda bir kargaşa meydana getiriyor, insanlarda bir güvensizlik duygusu oluyor. Bu yüzden ben konu hukuk önünde belirlenene kadar gündeme gelmemeli'' dedi.

''GÜNDEME GETİRİLMEMELİ''

''Mesela aile reddediyor bunu'' diyen Karamollaoğlu, ''Aile bundan rahatsızsa, bunu kabullenmiyorsa şu anda bunu toplumun gündemine getirmek. Medyada bu dikkat çeken bir konu ama ön yargılarla gidiyor üzerine. Ben konunun şu anda istismar edilmemesi vesile edilmemesi sebebi ile gündemde tutulmamasını arzu ederim. Hem toplum hem de aile rahatsız oluyor çünkü'' sözlerini sarf etti.

Etiketler
Halk TV Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu