Erdoğan: Orada 1300 makas var, Bay Kemal'in görmesini isterdim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makas müzesine davet ettiği öğrenildi: "Bizim bir makas müzemiz var. Orada toplu açılış yaptığımız 1300 makas bulunuyor. Görmesini isterdim."

Erdoğan: Orada 1300 makas var, Bay Kemal'in görmesini isterdim

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu daha önce 'yerli ve milli otomobil' olarak anılan TOGG'un açılışına davet ettiğini, ancak ana muhalefet partisi liderinin katılmadığını hatırlattı.

"Şimdi davet sayısı ikiye çıktı" bilgisini veren Selvi, Erdoğan'ın AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında Yusufeli Barajı'nı anlattıktan sonra şu ifadeleri kullandığını söyledi:

"Bizim bir makas müzemiz var. Orada toplu açılış yaptığımız 1300 makas bulunuyor. Bay Kemal’in makas müzemizi görmesini isterdim. Bu eserler nasıl yapılıyormuş, görürdü."

Gazeteci, konuyla ilgili paylaşacaklarını noktalarken "Kılıçdaroğlu, TOGG'u gezmek için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu aramıştı. Makas müzesini ziyaret etmek isterse Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ı araması gerekecek" diye yazdı.

Yazının tamamı.

Etiketler
Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu CHP AKP