Çocuklar kimlere emanet! Tarihi okulun müdürü, istismarı örtbas etmeye çalıştı, tepki gösterenlere hakaretler yağdırdı

İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Cafer Koçyiğit, 6 yaşındaki çocuğun istismar edilmesini örtbas etmeye yönelik paylaşımlar yaptı. Koçyiğit, gelen tepkiler üzerine paylaşımını silerek yeni bir paylaşım yaptı.

Çocuklar kimlere emanet! Tarihi okulun müdürü, istismarı örtbas etmeye çalıştı, tepki gösterenlere hakaretler yağdırdı

Türkiye günlerdir, İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G.'yi 6 yaşındayken “evlendirerek” 29 yaşındaki Kadir İstekli'nin istismar ettiği, H.K.G'nin anne ve babasının da istismara izin vermesini konuşuyor.

OKUL MÜDÜRÜ ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞTI, HAKARET ETTİ

Sosyal medyada bazı isimler olayı örtbas etmeye yönelik paylaşımlar yapmaya başladı. Söz konusu paylaşımlardan bir tanesi de Türkiye’nin tarihi okullarından İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Cafer Koçyiğit’ten geldi. Koçyiğit, yaptığı paylaşımın tepki çekmesinin ardından başka bir paylaşım yaparak kendini eleştiren ailelere hakaret etti.

Koçyiğit yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberi doğruluğunu araştırın. (Hucurat:6)

Bu ayet İman edenlere hitap ediyor. İmansızlar siz iftira atmaya karalama yapmaya devam edebilirsiniz!!"

AİLELER TEPKİLİ

Gazeteci Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından olayla ilgili detayları paylaştı. Yarkadaş şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Cafer Koçyiğit, 6 yaşından beri istismar edilen çocuğa yapılanları lanetlemek yerine, olayı ört bas etmeye çalışıyor. Aileler tepki gösterince ilk twiti silip yenisini atıyor. O twitinde de kendisini eleştiren ailelere hakaret ediyor.

Bugün Cağaloğlu Anadolu Lisesi’nden arayan bir anne, ‘Çocuklarımız son olaydan sonra okula ağlayarak gidiyor. Müdür Cafer Koçyiğit ise üstüne tuz biner ekiyor. Çocuklarımızın bu zihniyetle aynı havayı bile solumasını istemiyoruz’ dedi. Büyük bir aydınlanma mücadelesi şart!”

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
İstanbul Hakaret Lise Okul