CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: İstanbul’a dönmeleri için çalışıyoruz

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 23 Haziran seçimlerinde tatile gelen vatandaşların seçimde oy kullanmak üzere İstanbul'a dönmeleri için gerekli hazırlıkları yaptıklarını belirtti.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: İstanbul’a dönmeleri için çalışıyoruz

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, il binasında gazetecilerle bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin İzmir olarak planlamalar yaptıklarını ifade etti.

Ekrem İmamoğlu’nun lansmanından sonra il başkanlığı olarak toplantılarını yaptıklarını belirten Yücel, “İstanbul’da ne yapacağımızla ilgili İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu bizimle planları paylaştı. İzmir’den çok fazla gönüllü var. Bayramdan sonra çalışmalar netleşecek. İzmir’e gelmiş olan İstanbul seçmeninin seçim günü İstanbul’da olması ve oyunu kullanması için çalışmamız var. İzmir il başkanlığından otobüs sağlanması noktasında bir çalışmamız var. Tatil beldelerindeki arkadaşlarımızın müracaatları var. Başvurusu olmayanları biz tespit ediyoruz” dedi.

EKREM İMAMOĞLU’NA BAĞIŞ

İmamoğlu’nun kampanyası için de ilçe örgütlerinden bağış yapıldığını dile getiren Yücel, il başkanlığı olarak da önümüzdeki günlerde bağışlarını yapacaklarını söyledi.

Bu seçimin CHP ve Millet İttifakı’nın meselesi olmaktan çıktığını söyleyen Deniz Yücel, “16 milyon İstanbulluyu, ülkemizdeki insanları, hukuk ve demokrasiyi ilgilendiren bir meseledir. İmamoğlu, Türkiye’de farklı bir hikaye yazılabileceği konusunda somut bir süreç yaşatmıştır. 23 Haziran’da yine Ekrem İmamoğlu’nun daha büyük bir farkla seçimi kazanacağını, bundan sonraki süreçte daha farklı bir pencere, kapı, yol açacağını görüyoruz. Ekrem İmamoğlu’nu kavgaya, mindere çekmek isteyen, prim yapma amacında olan kişilerin olduğunu görüyoruz. Ancak İmamoğlu bunlara prim vermiyor, 23 Haziran’a emin adımlarla ilerliyor. Türkiye siyaseti bundan sonra daha hizmet odaklı bir siyasete pencere açacak” diye konuştu.

'KAYBEDİLEN İLÇELERE POZİTİF AYRIMCILIK'

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’de olup kaybedilen ilçeler için pozitif ayrımcılık uygulayacaklarını kaydeden Yücel, seçimlerden sonra 30 ilçe örgütünü ziyaret ettiklerimi, çalışmalarını sürdürdüklerini özellikle kazanılamayan ilçelerde yeniden örgütlenerek, Büyükşehir’in hizmetleri doğrultusunda pozitif ayrımcılık yaparak hareket edeceklerini söyledi.

Etiketler
İzmir Deniz Yücel Seçim