Mansur Yavaş koltuğunu 11 yaşındaki Kerem'e devretti

Çocuklar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Yavaş, başkanlık koltuğunu sembolik olarak 11 yaşındaki Kerem Negis'e devretti.

Mansur Yavaş koltuğunu 11 yaşındaki Kerem'e devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Başkent’in farklı ilçelerindeki okullarda öğrenim gören öğrenciler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı makamında ziyaret etti. Yavaş’ın koltuğuna 11 yaşındaki Kerem Negis oturdu.

‘BARIŞ İÇİNDE BÜYÜYECEĞİMİZ BAYRAMLAR DİLİYORUM’

Başkanlık koltuğunu Yavaş’tan devralan Kerem Negis’in ilk mesajı şu oldu,”Bu özel bayramı biz çocuklara hediye eden, bütün dünya çocuklarıyla paylaşmamızı sağlayarak, mutlulukların en güzelini yaşatan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına minnet duygularımı ifade ediyorum. Dünya çocuklarıyla birlikte neşe dolu gülüşlerimizin gökyüzünü çınlattığı, hep mutlu olduğumuz, barış içinde büyüyeceğimiz daha nice güzel bayramlar diliyorum.”

‘SPOR ALANLARI YAPTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM’

“Adettir, Belediye Başkanı olunca neler yapmak istiyorsun, ilk talimatın ne olacak” diye soran Yavaş’a Kerem Negis, okullarda spor alanlarının azlığından yakınarak, şöyle konuştu, “Çocukların özgürce oynayabileceği ve sağlıklı bir şekilde büyüyebileceği spor alanları yaptırmayı düşünüyorum. Bu konuyla ilgili çalışmalar yapmak istiyorum. Aynı şekilde okullarda bazı atölyelerimizin eksik olduğunu ve fen laboratuvarlarının her okulda olması gerektiğini düşünüyorum.”

Etiketler
Ankara Mansur Yavaş