Ekrem İmamoğlu'ndan Büyükçekmece çağrısı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, AKP kanadının Büyükçekmece iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Büyükçekmece çağrısı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, AKP kanadının Büyükçekmece iddialarına ilişkin açıklama yaptı. İmamoğlu, "Kimse, başarısızlığının sonucunda kişisel bekası için topluma ve ülkeyi yönetenlere yanlış ya da eksik bilgi vermesin" çağrısında bulundu.

Kişisel sosyal medya adresinden paylaşım yapan İmamoğlu, "Büyükçekmece'de tüm seçim süreci Yüksek Seçim Kurulu'nun kontrolünde ve kanuna uygun olarak gerçekleşmiştir. Kimse, başarısızlığının sonucunda kişisel bekası için topluma ve ülkeyi yönetenlere yanlış ya da eksik bilgi vermesin." ifadelerini kullandı.

Ekrem İmamoğlu daha önceki açıklamalarında da AKP'nin içinde koltuk derdine düşmüş yöneticilere seslenmiş ve "İnsanları rencide edecek bir süreç yaşatıyorlar Büyükçekmece'de. Büyük bir yanlış içerisine düştüklerini görüyorum. Sayın Cumhurbaşkanı ve sayın Binali Yıldırım'ı yanılttıklarını görüyorum. Koltuklarının bekasının derdine düşmüş insanların bu şekilde davranmaya hakkı yoktur" diye konuşmuştu.

Ekrem İmamoğlu'nun paylaşımı şöyle;

Ekrem İmamoğlu'ndan Büyükçekmece çağrısı - Resim : 2

Etiketler
Büyükçekmece Seçim Büyükçekmece Ağrı Ekrem İmamoğlu