CHP'li Kaya'dan Erdoğan'ın bütçe tehdidine tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya seçim çalışmaları için Kırşehir’e geldi.

CHP'li Kaya'dan Erdoğan'ın bütçe tehdidine tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya seçim çalışmaları için Kırşehir’e geldi.

Kaman’da halk buluşması ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Kaya, Kırşehir Merkezde Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret edip, açık alanda halkla buluştuktan sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Halk buluşmasında konuşan Kaya, “31 Mart yerel seçimlerine üç gün kaldı. Tüm baskılara ve provokasyonlara rağmen, halkın Millet İttifakına yönelmesini durduramayan AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son kozlarını da kullanmaya başladı.” dedi.

HALKI TEHDİT EDEREK OY ALAMAZSINIZ

Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Personelin maaşını dahi ödeyemeyecekler. Yürütemeyecekler. Merkezi yönetim ile uyum içerisinde olmayanlar yarın orada iflaslarını ilan edecek.” açıklamasına sert tepki gösteren Kaya, “Biz bu tehditlere yabancı değiliz. 1989 yerel seçimlerinde de iktidar partisi, ‘Eli kolu bağlı bir belediye başkanı ister misiniz?’ diyerek halkı tehdit etmişti. Ama sonuç onların istediği gibi olmamış, halkımız özgür iradesiyle oyunu kullanmıştı.” dedi.

“AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabullenemediği bir gerçek daha var.” diyen Kaya, “Eyy Recep Tayyip Erdoğan, artık, TBMM’de çoğunluğun yok! Tek başına iktidar değilsin! O yüzden, Devlet Bahçeli’yle ele ele, kol kola siyam ikizleri gibi geziyorsun. ‘Biz belediyeleri kaybedersek beka sorunu olur’ diyorsun… Niye beka sorunu olsun?” diye sordu.

CHP BELEDİYELERİNİN BAŞARISI TESCİLLİ

Kaya, CHP’li belediyeleri sayarak, “Eskişehir’de beka sorunu mu var? İzmir’de beka sorunu mu var? Çanakkale’de beka sorunu mu var? Ankara Çankaya’da, Yenimahalle’de; İstanbul Beşiktaş’ta, Kadıköy’de, Bakırköy’de, Şişli’de beka sorunu mu var? Muğla, Aydın, Hatay, Tekirdağ, Kırıkkale, Edirne, Hatay, Burdur, Giresun, Sinop, Zonguldak… Hangisinde beka sorunu var? Hepsi de tescilli, en başarılı belediyelerimiz.” dedi.

KIRŞEHİRLİLER SELAHATTİN EKİCİOĞLU’NDA BİRLEŞECEK

“24 Haziran 2018’de genel seçimlerinde şeytanın bacağını kırdık, Kırşehir’den yıllar sonra bir Milletvekili çıkarttık.” diyen Kaya, “31 Mart’ta da şeytanın diğer bacağını kıracağız. Kırşehir Belediye Başkanlığını ve ilçe belediye başkanlıklarını kazanacağız.” ifadelerini kullandı.

Kaya, “17 yıldır AKP’ye destek verdiniz, 17 yıl daha destek verseniz değişen bir şey olmayacak. Oylarınızı alıp yine sizi unutacaklar.” dedi.

Kırşehir halkının artık celladına aşık olmaktan vazgeçmesin isteyen Kaya, “Kırşehir, Ankara’nın başucunda göç veren garip bir şehir olmasın. Hak ettiği hizmeti alsın. İnsanlarımız doğdukları topraklarda doysun, işsizlikten göç etmek zorunda kalmasın.” dedi.

“Belediye Başkanlarımızı seçtiğimiz yerel seçimleri, beka sorunu olarak gösterip sizin aklınızla dalga geçenlere inanmayın.” diyen Kaya, “17 yılın sonunda askerin Tank Palet Fabrikasını Katar ordusuna satanlar, ‘Biz gidersek gerisi tufan’ diyorlar. Kendi askerine silah üreten fabrikayı, Katar’a peşkeş çekmekten daha büyük tufan olur mu?” diye sordu.

Kırşehirlileri CHP Belediye Başkan Aday Selahattin Ekicioğlu'na oy vermeye çağıran Kaya, “Gelin güzel Kırşehir’imiz için 31 Mart’ta sandıkta birleşelim. Hangi partiden olursak olalım; Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapmış, boğazından haram lokma geçmemiş, parti ayrımı yapmadan hizmetleriyle kendini ispatlamış, esnafın, köylünün, sanayicinin memnun olduğu Selahattin Ekicioğlu'nu Belediye Başkanı seçelim.” dedi.

“Seçimler demokrasi şölenidir, en iyi hizmeti verme iddiasıdır.” diyen Kaya, “Birliğimizi, bütünlüğümüzü pekiştirmek için en güzel fırsattır. 31 Mart’ta, Türkiye’nin, huzuru, refahı, barışı, kardeşliği için oyumuzu CHP’ye ve Millet İttifakına verelim.” çağrısında bulundu.

“31 Mart’ta ‘tufan’ değil ‘bahar’ olsun.” Diyen Kaya, “Kırşehir’in gülleri 31 Mart’ta bir başka açsın” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya’nın açıklaması şöyle;

“31 Mart yerel seçimlerine üç gün kaldı. Tüm baskılara ve provokasyonlara rağmen halkın Millet İttifakına yönelmesini durduramayan AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son kozlarını da kullanmaya başladı.

Dün akşam televizyon kanallarında, "Personelin maaşını dahi ödeyemeyecekler. Yürütemeyecekler. Merkezi yönetim ile uyum içerisinde olmayanlar yarın orada iflaslarını ilan edecek.” diyerek tehditler savurdu.

Biz bu tehditlere yabancı değiliz. 1989 yerel seçimlerinde de iktidar partisi, “Eli kolu bağlı bir belediye başkanı ister misiniz?” diyerek halkı tehdit etmişti. Ama sonuç onların istediği gibi olmamış, halkımız özgür iradesiyle oyunu kullanmıştı.

Ayrıca, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabullenemediği bir gerçek daha var. Hatırlatalım!

Eyy Recep Tayyip Erdoğan, artık, TBMM’de çoğunluğun yok! Tek başına iktidar değilsin! O yüzden, Devlet Bahçeli’yle ele ele, kol kola siyam ikizleri gibi geziyorsun. “Biz belediyeleri kaybedersek beka sorunu olur” diyorsun… Niye beka sorunu olsun?

Eskişehir’de beka sorunu mu var?

İzmir’de beka sorunu mu var?

Çanakkale’de beka sorunu mu var?

Ankara Çankaya’da, Yenimahalle’de; İstanbul Beşiktaş’ta, Kadıköy’de, Bakırköy’de, Şişli’de beka sorunu mu var?

Muğla, Aydın, Hatay, Tekirdağ, Kırıkkale, Edirne, Hatay, Burdur, Giresun, Sinop, Zonguldak… Hangisinde beka sorunu var?

Hepsi de tescilli, en başarılı belediyelerimiz.

24 Haziran 2018’de genel seçimlerinde şeytanın bacağını kırdık, Kırşehir’den yıllar sonra bir Milletvekili çıkarttık. 31 Mart’ta da şeytanın diğer bacağını kıracağız. Kırşehir Belediye Başkanlığını ve ilçe belediye başkanlıklarını kazanacağız.

17 yıldır AKP’ye destek verdiniz, 17 yıl daha destek verseniz değişen bir şey olmayacak. Oylarınızı alıp yine sizi unutacaklar.

Kırşehir halkı artık celladına aşık olmaktan vazgeçsin. Ankara’nın başucunda göç veren garip bir şehir olmasın. Hak ettiği hizmeti alsın. İnsanlarımız doğdukları topraklarda doysun, işsizlikten göç etmek zorunda kalmasın.

Belediye Başkanlarımızı seçtiğimiz yerel seçimleri, beka sorunu olarak gösterip sizin aklınızla dalga geçenlere inanmayın.

17 yılın sonunda askerin “Tank Palet Fabrikasını” Katar ordusuna satanlar, “Biz gidersek gerisi tufan” diyorlar. Kendi askerine silah üreten fabrikayı, Katar’a peşkeş çekmekten daha büyük tufan olur mu?

Gelin güzel Kırşehir’imiz için 31 Mart’ta sandıkta birleşelim. Hangi partiden olursak olalım; Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yapmış, boğazından haram lokma geçmemiş, parti ayrımı yapmadan hizmetleriyle kendini ispatlamış, esnafın, köylünün, sanayicinin memnun olduğu Selahattin Ekicioğlu'nu Belediye Başkanı seçelim.

Seçimler demokrasi şölenidir, en iyi hizmeti verme iddiasıdır. Birliğimizi, bütünlüğümüzü pekiştirmek için en güzel fırsattır. 31 Mart’ta, Türkiye’nin, huzuru, refahı, barışı, kardeşliği için oyumuzu CHP’ye ve Millet İttifakına verelim.

31 Mart’ta “tufan” değil “bahar” olsun!

Kırşehir’in gülleri 31 Mart’ta bir başka açsın!

Etiketler
Kırşehir Ankara Milletvekili Seçim Yıldırım Kaya