a haber algı operasyonu demişti! Bakın Erdoğan başlığı nasıl atmış!

Yandaş medyanın algı operasyonu dediği Güldür Güldür skeci gündemden düşmüyor. Şimdi de skeçte yer alan işsizlik tartışmasının bir benzerinin Erdoğan tarafından miting meydanında söylendiği ortaya çıktı.

Show TV’de yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen programlarından biri olan ‘Güldür Güldür Show’un son bölümünde, Türkiye’de bazı medya kuruluşlarının hicvedildiği bir skeç yayınlandı.

Güldür Güldür ekibi skecin yayınlanmasının ardından yandaş medya tarafından hedef tahtasına oturtuldu. Bir yandan skeçte oynayanlar kişisel olarak hedef alınırken diğer taraftan yapılanın algı operasyonu olduğu da iddia edildi. Ancak bugün @kacsaatolduturk hesabı tarafından paylaşılan video sosyal medyanın gündemine oturdu.

"Ahaber’in ‘algı’ dediği Güldür Güldür skeçinin gerçek olduğu ortaya çıkalı 1 saat oldu" tweeti ile paylaşılan videoda halka hitap eden Erdoğan'ın, "İşsizlik.. Doğru işsizlik de var ama sen yüzde 12 işsizliği konuşuyorsun da yüzde 88 iş sahibi olmayı neden konuşmuyorsun" sözleri yer alıyor.

a haber algı operasyonu demişti! Bakın Erdoğan başlığı nasıl atmış! - Resim : 1

Etiketler
Miting Operasyon