Gökhan Yüksel: Bütün Kartallıların oyuna talibim

CHP'nin İstanbul Kartal'da Belediye Başkan adayı olan Gökhan Yüksel, Tele 1'de canlı yayın konuğu oldu.

Gökhan Yüksel: Bütün Kartallıların oyuna talibim

CHP'nin İstanbul Kartal'da Belediye Başkan adayı olan Gökhan Yüksel, Tele 1'de canlı yayın konuğu oldu. Yerel seçim çalışmaları kapsamında Tele 1'de canlı yayın konuğu olan Gökhan Yüksel, Kartal için vaatlerini anlattı.

Kartal Belediye Başkan adayı Gökhan Yüksel, konuk olduğu Tele 1 televizyonunun canlı yayınında, aday olduğu Kartal ile ilgili projelerini ve vaatlerini anlattı.

Yüksel, Tele 1 kanalında sunuculuğunu Elçin Derya Demir'in yaptığı Yerel Yaşam programına konuk oldu.

Yüksel, belediye başkanı olması durumunda hayata geçireceği önemli yatırımlarla ilgili kamuoyunu bilgilendirdi.

Bütün Kartallıların oyuna talibim

Kartal'da doğup büyümesinin kendisi için, kenti tanımak ve tanınmak açısından önemli bir avantajı olduğunu belirten Yüksel, belediye başkan yardımcılığı görevini sırasında Kartal halkına hizmet etmekten keyif aldığını söyledi.

Yerel yönetim işinin dinamik bir gayret gerektirdiğini söyleyen Yüksel, halkın taleplerini ele alırken aynı zamanda güler yüzlü bir belediyecilik sunmanın gerekliliğinden bahsetti. Yüksel, siyasi parti tercihi ne olursa olsun bütün Kartallıların oyuna talip olduğunu açıkladı.

Kartal'da yeşil alan miktarını arttıracaklarını söyleyen Yüksel, Aydos Orman Parkı ile vatandaşlara güzel bir piknik alanı sunacaklarını söyledi.

Gölet Vadi Parkı ve Bayram Demirkol Parkı'nın 2.etabından bahseden Yüksel, Kartal'ı yeşille buluşturmaya devam edeceklerini söyledi. Soğanlık için kapalı pazar alanı ve oto park müjdesi veren Yüksel, yeşille buluşurken aynı zamanda tesisleşmenin de artacağını kaydetti.

Otopark sorunu çözülecek

Cevizli Kent Meydanı'nı tamamlayacağını açıklayan Yüksel, aynı zamanda Cumhuriyet Meydanı ile de vatandaşlara açık spor alanları sunacaklarını belirtti.

Eski Stat Meydanı ile beraber Kartal'a kervan saray benzeri bir park ve çarşı alanı kazandıracaklarını söyleyen Yüksel, aynı zamanda altında yer alacak otopark sayesinde otopark sorununun çözüleceğini kaydetti.

Sporda tesisleşmenin arttırılacağını da ifade eden Yüksel, Cevizli Adliye'nin yanına 12500 kişilik Kartalspor Stadyumunu hayata geçireceklerini müjdeledi. Gençliğinde iyi bir Kartalspor taraftarı olduğunu belirten Yüksel, kendisinin de stadyumu heyecanla beklediğini söyledi.

En büyük yatırımımız gençlere ve çocuklara

Gençler ve çocuklar için çok önemli projelerinin olduğunu söyleyen Yüksel, en büyük yatırımı Kartallı çocuklara ve gençlere yapacağını belirtti.

Gençlerin ufkunu açacaklarını belirten Yüksel, "Hangar Gençlik Ar-Ge Merkezi projemiz sayesinde cep telefonu ve bilgisayardaki oyunlara gömülen gençlerimizi ayağa kaldırıp, 'acaba o oyunlar nasıl yapılıyor, nasıl yazılıyor, bu yazılımlar nedir, kodlamalar nedir, robotik zeka nedir' gibi soruları sordurarak onların ufkunu açmak istiyoruz." dedi.

Etiketler
Tele 1