Soner Çetin: AK Parti’liler ve MHP’lilerden de büyük destek alıyorum

Çukurova Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin, Halk Günü'nde konuştu.

Soner Çetin: AK Parti’liler ve MHP’lilerden de büyük destek alıyorum

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Herkesin Başkanı” ifadesinin bir slogan olmadığını belirterek, “Biz kimseyi ayırmadan eşit ve adil hizmet götürüyoruz. AK Parti’liler ve MHP’lilerden de büyük destek alıyorum. Yaptığımız hizmetlerden dolayı, bu ifadeyi halkımız bana yakıştırıyor” şeklinde konuştu.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her hafta yaptığı “Halk Günü”nü seçim sürecinde de aksatmadan yapıyor ve Çukurovalıların karşısına geçerek, sorunlara çözüm üretiyor.

Seçime iki gün kalana dek Halk Günü’nü yapacağını belirten Başkan Soner Çetin, “Yoğun bir seçim çalışması yürütüyoruz. Vatandaşlarımızla tek tek görüşüyoruz. Seçim çalışması yaparken, belediye hizmetlerinin aksamasına da izin vermiyoruz. Zaten, en iyi seçim çalışması hizmet etmektir” dedi.

Seçim sürecine girildiğinde ortaya koydukları yüzde 70 hedefine ulaştıklarını, hatta geçtiklerini kaydeden Başkan Çetin, “Toplumun tüm kesimlerinden destek alıyorum. AK Parti’lilerin yüzde 38’i, MHP’lilerin de yüzde 32’i beni destekliyor. Bu yüzden bana ‘Halkın Başkanı’ diyorlar. Bu ifade bir slogan değildir. Bu yakıştırmayı halk yapıyor. ‘Halkın Başkanı’ demeleri boşuna değil” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin, hangi görüşe sahip olursa olsun, herkese eşit ve adaletli hizmet götürdüklerini belirterek, her kesimin bu nedenle kendisini desteklediğini ifade etti. Yeni dönemde de aynı anlayışla hizmet vermeye devam edeceklerini söyleyen Çetin, tüm Çukurovalıları kucaklayacaklarını belirtti.

Etiketler
Çukurova Soner Çetin