Binali Yıldırım'ın yüz ifadesini değiştiren soru

Bir vatandaş, Binali Yıldırım'a BTP'nin İstanbul adayı Selim Kotil'in davetini hatırlatılınca Yıldırım'ın yüz ifadesi değişti.

GERÇEK GÜNDEM - Bir vatandaş, AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a BTP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selim Kotil'in davetini hatırlatılınca Yıldırım'ın yüz ifadesi değişti.

BTP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selim Kotil, Meltem TV'de Erol Mütercimler ile birlikte katıldığı Akıl Oyunu programında rakipleri Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'na ortak yayın daveti yapmıştı.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'a bir vatandaşın bu konuyu sorması üzerine Yıldırım, "vaktim yok" diyerek oradan uzaklaştı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarından Binali Yıldırım dün Büyükçekmece'deydi.

Bir vatandaşın sorduğu soru karşısında şaşkınlık yaşayan Binali Yıldırım, vatandaşın sorunusunu geçiştirdi.

Büyükçekmece'de seçim çalışmaları sırasında bir vatandaş, "Binali Bey, Bağımsız Türkiye Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Kotil sizi canlı yayına davet ederek 'hodri meydan' dedi. Bu konuda söyleyeceğiniz bir şey var mı?" dedi.

YÜZ İFADESİ DEĞİŞTİ, 'VAKTİM YOK' DİYE UZAKLAŞTI

İlk önce soruyu anlamadağını söyleyen Yıldırım daha sonra sorulan soru üzerine biraz bozuldu ve "vaktim yok" diyerek oradan uzaklaştı.

Etiketler
Binali Yıldırım