Erdoğan: 31 Mart'a kadar fiyatlar indi indi, yoksa...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "millet için devletin parasından feragat ettiklerini" söyledi.

Erdoğan: 31 Mart'a kadar fiyatlar indi indi, yoksa...

AKP'li cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yüksek enflasyona karşı ucuz gıda için başlatılan tanzim satışlarında oluşan kuyrukların 'yokluktan değil, varlıktan olduğu' görüşünü de tekrar dile getirdi.

Zonguldak'ta konuşan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Türkiye'ye kurulmaya çalışılan tuzakları birlikte bozacağız.

Seçim tarihine kaldı 26 gün. Bu seçimde öncelikle belediye başkanlarını seçeceksiniz. Bu seçimde aynı zamanda Türkiye'ye kurulmaya çalışılan tuzakları da birlikte bozacağız. Ülkemizin istiklaline, milletimizin istikbaline kast edenler ellerini ovuşturarak bekliyor. Benim milletim 31 Mart'ta gereken dersi verecek.

Bugüne kadar içeride ve dışarıda ne yaptılarsa bu milletin çelik gibi iradesi karşısında çaresiz kalanlar, tarihlerinin en büyük ittifakını oluşturdular. Bunca benzemezi bir araya getiren bir şey olmalı. Zahirde Cumhur İttifakına karşı gelmiş gözüküyorlar, bu Türkiye'nin 2023 yılında elde edeceği güçten korkuyorlar. Millete de cumhuriyete de pusu kuruyorlar.

Sınırlarımıza teröristlerle, ekonomimize kur-faizle, soframıza vurguncularla saldıranlar pusuda bekliyor.

Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Sizlerin keleşleri olsa ne olur? Sizi Cudi'de, Tendürek'te, Kandil'de inlerinize gömeceğiz. Gömdük mü? Gömüyor muyuz?

Devletimizin kasasına girecek paradan milletimizin lehine feragat ettik.

Tanzim satışlarındaki kuyruk varlık kuyruğu, yokluk değil. 31 Mart'a kadar fiyatlar indi indi, inmedi 81 ile yaygınlaştıracağız.

Etiketler
Para Recep Tayyip Erdoğan