Semih Esen'den sürpriz ziyaret

CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri yaparak sürdürdü.

Semih Esen'den sürpriz ziyaret

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri yaparak sürdüren CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen, Konyaaltı Belediye işçilerine sürpriz bir ziyarette bulunarak, “İnşallah 31 Mart’tan sonra mesai arkadaşları olacağız” dedi.

Çalışmalarına ara vermeden devam eden Semih Esen, Siteler Mahalle esnafını ziyareti sırasında Konyaaltı Belediye işçilerinin öğle yemeği yediği lokale süprsiz ziyarette bulundu.

Beraberinde ki kalabalık heyetlete yer alan İYİ Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Serap Kaya, İYİ Parti İlçe yöneticileri, CHP Konyaaltı İlçe yöneticileri, Kadın Kolları, meclis üyesi adayları ve CHP Konyaaltı Gençlik Kollarıyla birlikte çalışmalarını sürdüren Esen, esnafın sorunlarını dinledi ve bölgede yapacakları yatırımlar hakkında bilgi verdi.

“KONYAALTI’NIN GİZLİ KAHRAMANLARI”

Esen’nin beklenmedik ziyaretinden memnun kalan işçiler, “Sizinle birlikte çalışacağımız için son derece mutluyuz” şeklinde duygularını ifade ettiler.

Kendisinin de belediye çalışanı olacağını belirten Esen, “İnşallah 31 Mart’ta güzel bir sonuçla seçilip sizlerler birlikte mesai arkadaşı olacağız. Bu beni son derece mutlu ediyor. Sizler Konyaaltı’nın görülmeyen kahramanlarısınız. Şunu da söylemek istiyorum; yaptığımız her çalışma sonunda sizleri de sahneye çıkarıp alkışlatacağım.

Çünkü sizler bunu yapanlarsınız ve bu onuru en çok hak edenlersiniz. Türk toplumundaki işçinin önemi bilinsin istiyorum. Belediyede sizler sahalarda ki kısımla uğraşacaksınız ben de organize kısmıyla uğraşacağım. Yani sonuç olarak hepimiz belediyede çalışanız ve mesai arkadaşı olacağız. Her zaman bunun bilincinde olacağız” diye konuştu.

TAKSİCİLERE MODERN DURAKLAR

Taksi duraklarını ziyaret eden Esen, taksici esnafının rahat edeceği, modern ve daha kullanışlı duraklar yapacaklarını belirtti.

Hedeflerinin Konyaaltı’na her şeyin en iyisini yapmak olduğunu belirten Esen, “Taksicilerimizi unutmayacağız. Her esnaf kolunun gelirini arttıracak çalışmalar yapacağız. Sizler gece gündüz demeden evinize ekmek götürmeye çalışan emekçi kardeşlerimizsizniz. İşinizi daha iyi koşullarda icra etmeniz için kullanışlı duraklar yapacağız. taksi durakları aynı zamanda bir mahllenin güvenliği için de önemli.

Yeri geliyor 24 saat direksiyon başında duruyorsunuz. İnsanlar burada olduğunu bildiği için daha güvende hissediyor. Sizlerle ilgili çözüm bekleyen diğer konuların hepsini seçimden hemen sonra ele almaya başlayacağız. Ve sizinle ilgili yapacağımız her çalışmada sizlerin de fikirlerini alcağız” dedi.

Etiketler
Konya Para Seçim Konyaaltı